Haber

AK Parti ve Erdoğan’a ‘İçeriden’ Uyarı: ‘Bazı İllerde Vatandaş Çok Öfkeli’

Hükümete yakınlığıyla bilinen Fuat Uğur, köşe yazısında AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı milletvekilleri konusunda uyardı ve “bazı illerde vatandaş çok kızgın” ifadesini kullandı.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde partilerin milletvekili adaylarını belirleme süreci devam ediyor.

İktidara yakınlığıyla tanınan Fuat Uğur, AK Parti’den aday adayı olan milletvekilleri konusunda Erdoğan’ı uyardı.

Fuat Uğur’un köşe yazısından ilgili bölümler şöyle;

“Umarım kimse bu başlığı okuyup bana ‘Bizim partimizde böyle bir şey yok’ demeye çalışmaz. Ben inanmıyorum, AK Partililer de inanmıyor. Parti yönetimine ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a bu acı haberi vermek zorundayım.”

“Bazı illerde insanlar o kadar öfkeli ki, yeniden aday olması beklenen mevcut milletvekillerinin isimlerini bize gönderip, ‘Şu ve bu isme aday olmayın, çünkü burada insanlar var’ diyorlar. hemşehrilerinden o kadar çok çekti ki onu kim vurabilirse vursun’.

“Şikayetçiler bazen bir belediye başkanı, bazen AK Parti il ​​veya ilçe başkanları ve yöneticileri, bazen de valiler veya kaymakamlardır.”

“Bu nedenle milletvekili adaylarının belirleneceği il ve ilçelerdeki mevcut belediye başkanlarının performanslarına bakılması ve buna göre karar alınmasında fayda var. Bu kadarını söyleyeyim. Çünkü milletvekili adaylarının belirlenmesinde AK Parti’ye oy veren seçmenin çok beklentisi var.”

Yazının tamamını okumak için tıklayın…

baykanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu