Haber

Akşener yine 6 Masa’da! Saadet Partisi Genel Merkezi önünde izdiham var, gözler kararda olacak

Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkan ve 6 Masa’dan kalkan İYİ Parti lideri Meral Akşener Yavaş ve İmamoğlu ile görüştükten sonra Millet İttifakı’na geri döndü. Akşener, iki büyükşehir belediye başkanına adaylık daveti yaptı ancak yanıt alamadı. Akşener bu sefer iki ismin de başkan yardımcısı olmasını istedi.

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU BULUŞTU

Yaşanan gelişmelerin ardından kamera karşısına geçen YETER Parti Sözcüsü Kürşad Güçlüli, “Genel Başkanımız Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüştü. Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın 13. Akşener, Saadet Partisi’ndeki Millet İttifakı toplantısına katılacak. Milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AKŞENER İSTEĞİNİ MASAYA TAVSİYE ETTİRDİ

Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katılan Akşener, Yavaş ve İmamoğlu’nun genel başkan yardımcısı olma talebini iletti. 6 liderin görüşmesinin ardından alınan kararlar kamuoyu ile paylaşılacak.

BİNLERCE KİŞİ Saadet Partisi Genel Merkezine Akın Etti

Toplantı devam ederken çok sayıda vatandaş Saadet Partisi Genel Merkezi önünde toplanmaya başladı. Binlerce kişi açıklamanın yapılmasını bekliyor.

pulumur-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu