Yaşam

Cadılar Bayramı’nda “Süs” Olarak Alınan Kafatasının Gerçek Bir İnsana Ait Olduğu Ortaya Çıktı

İkinci el ve rehin dükkanları Amerika Birleşik Devletleri’nde oldukça popülerdir ve hatta yalnızca bu tür işlere odaklanan bir dizi program bile vardır. Bu programların çoğunda, bazı nedenlerden dolayı mağazalara tuhaf şeyler getiriliyor. Dükkanları işletenler Ya bu konuda çok bilgili çıkıyorlar ya da çok bilgili birini tanıyorlar. ABD’de yaşanan bir olayda rastgele bir şey alırlarsa ne olacağını görüyoruz.

Yıllar önce Florida’daki bir ikinci el mağazasına getirilmişti ama raflarda yeni Kafatası dekorasyonunun pek de bir dekorasyon olmadığı, gerçek bir kafatası olduğu ortaya çıktı. Bu durum o mağazadan alışveriş yapan bir antropolog tarafından keşfedildi.

Evinizi gerçek bir kafatasıyla süslemek istemez misiniz?

Kafatasının gerçek olduğunun ortaya çıkması üzerine yetkililer mağazaya çağrıldı. Lee County Şerif Ofisi’nden Basın açıklamasına göre, olayla ilgilenmek için bir dedektif ekibi devreye girdi ve kafatasını mağazadan aldı. Yapılan incelemede kafatasının gerçek bir insana ait olduğu belirlendi.

Mağaza sahibi polise verdiği ifadede kafatasının Yıllar önce satın aldıkları bir depoda Bulduğunu söyledi. Polis bu kafatasının herhangi bir şüpheli olayla ilgisi olmadığını düşünse de kafatasını incelenmek üzere yerel uzmanlara gönderdiği belirtiliyor. Florida’da kişilerin organ, doku veya kemiklerinin bilerek satılmasının yasal olmadığının altı çizilirken, konuyla ilgili incelemelerin devam ettiği belirtildi.

çok önce İyi niyet Adı verilen benzer bir mağazanın bağış kutusunda gerçek bir insan kafatası bulundu. Polis o kafatasına el koydu ve incelemeye başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu