Haber

Gençlerden Kılıçdaroğlu’na ‘Muharrem İnce’ Sorusu: “Beni Bu İşe Aldırmayın”

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin sorularını yanıtladı. Gençler de Kılıçdaroğlu’na Muharrem İnce’yi sordu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in moderatörlüğünde düzenlenen programda Milli İttifak başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerin sorularını yanıtladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, bir gencin “İleride seni de dans ederken görecek miyiz? Dansta yetenekli misin?”

Etkinlikte bir genç, “Muharrem İnce’ye aday olduğu için mi kızıyorsunuz? Bir de seçim 2. tura kalacak diyorlar. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?” soruyu yöneltti.

Kılıçdaroğlu, bu soruyu şu ifadelerle yanıtladı:

‘Ben kimseye kızmıyorum. Bundan emin olabilirsin. Tabii Muharrem Bey ile de uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var, grup başkan yardımcılığı yaptı. Ayrı bir yol yaptı. Ona saygı duyarım. Ayrı bir yol çizdiği için bir kırgınlığım olamaz. Doğru da değil. Ama bir şeyi iyi düşünmemiz gerekiyor.

Bu zor şartlar altında gerçekten Türkiye’yi çekeceksek birlik olmamız gerekiyor. Bu yüzden gittiğim her yerde gençler birlikte kazanacağız diye sloganlar atıyorlar. Bence bu en iyisi. Türkiye’yi birleştirmek ve bu olumsuz tablodan tamamen çıkarmak. Bu benim en büyük arzum.’

Kılıçdaroğlu, bu görüşmeyi Twitter hesabından kısa bir bölüm olarak paylaştı. Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda, “Gençler artık ülkenin sıfırlanma zamanının geldiğinin farkında. Değişimin anahtarı onların elinde. Anlatacağız, dinleyeceğiz, anlayacağız, birlikte sıfırlayacağız. Değişim sizin elinizde” notu düştü.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı ?

gursuajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu