Haber

İki yıldır erkek zannettiği sevgilisinin yalanını anlayınca soluğu mahkemede aldı.

İngiltere’nin Shropshire kentinde bulunan Blade Silvano isimli 40 yaşındaki kadın, iki yıldır erkek olduğunu söyleyerek partnerini aldattı. Kurban, Blade Mendez adında bir adamla seks yaptığını düşündüğünü ve bir kadınla seks yapmayı hiç düşünmediğini söyledi.

“JENİTAL BÖLGEYE YAKLAŞMAMA İZİN VERMİYORUZ”

Birliktelikleri sırasında Silvano’nun kendisinin de gözlerinin bağlı olduğunu ifade eden mağdur kadın, “Penetrasyon olayına bakmama asla izin vermiyordu. Ne zaman ilerlemeye çalışsam beni geri çevirip itiyordu. Almama izin vermiyordu.” genital bölgesine yakın ve cinsel organını hiç görmedim.

“OYUNCA KULLANIYORDU”

Üzerimde yetişkin oyuncakları kullanıyordu, yoksa izin vermezdi. Bana bir erkek olduğunu söyledi ve bu yüzden onunla bir ilişkim olmasını kabul ettim. Bir kadınla seksi asla düşünemiyorum.”

Savunma Silvano ise ilişkinin başından itibaren cinsiyeti konusunda dürüst olduğunu ve doğum belgesinde ‘kadın’ yazmasına rağmen kendisini ‘kadın’ olarak tanımlamadığını iddia etti. Heyete ‘panseksüel’ (cinsiyet kimliklerinden bağımsız bir ilişki hareketi) olduğunu söyleyen Silvano, bu konuda tez hazırladığını söylediği için mahkemede alay konusu oldu.

korgun-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu