Yaşam

İsmail Balaban’ın Eşi İlayda Şeker, Güreş Sırasında “Acun’u Çağır” diyenlere Ağzını Açtı, Gözlerini Kapattı

Muğla Fethiye’de düzenlenen yağlı güreş müsabakalarının finalinde önceki gün Mustafa Batu ile İsmail Balaban arasında oynanan karşılaşma gündeme damgasını vurdu. Balaban’ın eşi İlayda Şeker, rakibini yenerek maçı terk eden Balaban’ı görüntüleyen bir seyircinin “Acun’u çağırın” demesine sinirlendi.

Güreşteki başarılarıyla tanınan ve geçtiğimiz yıllarda Survivor’daki performansıyla adından söz ettiren İsmail Balaban, yaşadığı bir olayla gündeme geldi.

2021 yılında Survivor finalisti olan ve programı birincilikle tamamlayan İsmail Balaban, başarısıyla programa damgasını vuran isimlerden biri oldu. Bu dönemde nişanlısıyla yaşadığı deneyimler bir süre magazin haberlerinde de konuşuldu.

Daha sonra aynı yıl geri dönüş takımında yarıştığı İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başladı ve çift 2022 yılında evlendi.

İlişkileri hız kesmeden devam ederken, birbirleri hakkında paylaştıkları romantik paylaşımlar takipçileri ve ikiliyi Survivor döneminden bu yana takip eden diğer hayranları tarafından büyük beğeni topluyor.

12 Kasım’da Fethiye’de düzenlenen yağlı güreş finalinde İsmail Balaban ile Mustafa Batu arasında oynanan güreş maçında yaşananlar herkesi şaşırttı.

Rakibi tarafından dövüldüğü için güreşi bırakan ve bu anları kaydeden seyircilerle tartışan İsmail Balaban’ın görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu. Daha sonra görüntüleri çeken bir basın mensubuna görüntüleri sildirdiği görüldü.

Bu arada bir kişinin arkadan “Acun’u arayın” diye telefonuyla kayıt yaptığı video da dikkatlerden kaçmadı.

İsmail Balaban’a yüksek sesle seslenen kişinin aynı şeyi defalarca söylediği duyuldu.

Olayın medyaya yansımasının ardından İsmail Balaban’ın eşi İlayda Şeker, sosyal medyada bir paylaşım yaparak, “Meyve veren ağaç taşlandı. Böyle devam et kocam.” yazdı.

Daha sonra yalan haber nedeniyle dava açmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Uzun bir yazı paylaşan ve “Bu zamana kadar hep sustum, sustuk” diyen İlayda Şeker, yarışmada yaşananları anlattı.

‘Kocam ne yaptı? Bir adamı mı öldürdü? Birini mi dövdü? Birine hakaret mi etti? İsmail, rakibi olan kardeşi Mustafa ile güreşirken, aralarındaki gerginlik nedeniyle kötü yerlere gideceğini ve güreşi bırakacağını fark etti.’

Daha sonra “Acun’u çağırın” diye bağırdığı duyulan izleyicinin sesiyle videoyu paylaşarak, “Kocam yalnız değil. Kimsenin ona zulmetmesine izin vermeyeceğim.” söz konusu.

İlayda Şeker’in paylaştığı görsel:

haber-turgutlu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu