Haber

Kadın Uçuş Görevlisi Eski Erkek Arkadaşının Yeni Sevgilisiyle Miami’ye Uçmasını Engellemek İçin Sahte Bomba Uyarısı Yaptı

Daniela Carbone, Buenos Aires’teki Ezeiza Uluslararası Havalimanı’ndan kalkmak üzere olan Aerolíneas Argentinas uçağında üç bomba ihbarı yaptıktan sonra gözaltına alındı. Carbone, kızının cep telefonundan sesini bozan bir yazılım kullanarak telefon görüşmesini yaptı.

ŞİRKET kovuldu

Aerolineas Argentinas, Carbone’u işten çıkararak 25 yıllık kariyerine son verdi. Şirket, Carbone’un bomba tehdidinde bulunarak şirketin mali ve prestijini zedelemesinin yanı sıra yolcuları ve mürettebatı da endişelendirdiğini belirtti.

AJAN OLMA TEZİ

Carbone’un ayrıca yolcular ve mürettebat arasında korku ve kaos yaratmak amacıyla havayolu işini baltalamaya çalışan bir ajan olduğu da iddia edildi. Carbone’un eski erkek arkadaşıyla olan bağını meslektaşlarının güvenini kazanmak için kullandığı ve şirketin uçuşlarını tehlikeye attığı öğrenildi.

EX-BOY BİLDİRİLDİ

Eski erkek arkadaşı öğrendiğinde Arjantin istihbaratına başvurdu ve Carbone ve suç örgütünün diğer üyeleri tutuklandı.

pişman oldu

Daniela Carbone, eski erkek arkadaşı onu genç bir bayan için terk ettikten sonra sahte bomba tehdidinde bulunduğu için pişman oldu. 28 Mayıs’ta Miami’den Ezeiza’ya giden bir uçağa indikten sonra tutuklanan Carbone, vatana ihanet ve ulusal güvenliği tehlikeye atmakla suçlanıyor.

HAVAALANI’NDA HÜCREDE BULUNMAK

Carbone, Ezeiza Uluslararası Havalimanı’ndaki bir hücrede tutuluyor. Adli süreç beklenirken genç kadının ev hapsine alınıp alınmayacağına karar verilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu