Haber

Mortal Shell kaç saat dayanır? Mortal Shell ne zaman bitiyor?

Mortal Shell, parçalanmış bir dünyada akıl sağlığınızı ve dayanıklılığınızı test eden derin bir aksiyon rol yapma oyunudur. Üstün bir farkındalık, duyarlılık ve içgüdü gerektiren hayatta kalma mücadelesinde rakipleriniz şefkatten çekinmezler. Kayıp savaşçıları yakalayın, dindarların gizli sığınaklarının izini sürün ve müthiş düşmanlarla karşılaşacağınız Mortal Shell’e varmak ne kadar sürer? Mortal Shell ne zaman bitiyor? Detaylar burada…

MORTAL SHELL KAÇ SAAT SÜRER?

Mortal Shell’de ana görevlere odaklanırsanız oyun yaklaşık 10 saatte bitiyor. Oyunun yan görevlerini tamamlayıp %100 tamamlamak isteyenler için bu durum 20 saate çıkıyor.

MORTAL SHELL HAKKINDA

Mortal Shell, Cold Symmetry tarafından geliştirilen ve Playstack tarafından yayınlanan bir aksiyon rol yapma video oyunudur. Souls türündeki oyun, 18 Ağustos 2020’de Epic Game Store üzerinden PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows’ta yayınlandı.

ÖLÜM KABUĞU KONUSU

Ölüler bu eski püskü manzarayı mahvediyor ama her şey umutsuz değil. Yenilen savaşçıların kayıp kalıntılarını keşfetmek size kalmış. Bu Mortal Shell’leri uyandırın, vücutlarını işgal edin ve anlayışınızı değerli farklı savaş ustalıklarına açın.

Savaş stratejik ve kasıtlıdır. Ancak, bir fırsat doğduğunda kılıcını teslim etmelisin. Yıkıcı karşı darbeleri serbest bırakmak için savuşturmalarınızı hesaplayın. Saldırıları engellemek için Mortal Shell’inizi kesintili olarak taşa gömün veya agresif bir şekilde oynayın ve kendi kılıç savurmalarınıza acımasız bir boyut katmak için taş formunuzu kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu