Yaşam

Müge Anlı’yı Şoke Eden Detaydan Yalıçapkını Çekim Hatasına Günümüz Televizyon Dünyasında Neler Oldu?

15 Haziran Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmeleri ve olayları sizler için derledik.

1. MasterChef 2023 All Star başladı! Başladığı andan itibaren sosyal medyada en çok konuşulan şeylerden biri haline gelen MasterChef’in ilk bölümünde yarışmacı Esra Tokelli’nin kombini ve makyajı dikkatleri üzerine çekti!

2. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye yeni dönemde yeni formatıyla seyirci karşısına çıktı. Bu yıl All Star formatında yayınlanacak programda en başarılı yarışmacılar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Eski dönemden birçok simanın yer aldığı MasterChef Türkiye All Star’ın ilk bölümünde yarışmacılar ana kadroya girmek için kıyasıya yarıştı. Peki MasterChef All Star’da ana kadroya ilk giren isim kim oldu?

4. MasterChef’in sevilen jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, programdan ayrıldığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. ‘Evdeyim’ paylaşımında bulunan Sivrioğlu, Avustralya’dan MasterChef’in ilk bölümüne bağlanarak programda neden yer almadığını açıkladı.

5. Günlerdir ortalıkta olmayan 74 yaşındaki Kadri Fidan’ın kaybını araştıran Müge Anlı, Fidan’ın Uludağ’da toplayıp sattığı ölümsüzlük bitkisinin cinsel gücü artırdığını açıkladı. Fidan’ın topladığı otların bu nedenle rağbet gördüğünü belirtti.

6. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Denizci dizisinin 34.bölümünde izleyiciler değerli bir yanılgıya düştüklerini anladılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu