Yaşam

Selena Gomez konuk olacak: ‘Waverly Büyücüleri’ ekrana dönüyor

‘Waverly Büyücüleri’nin devamı geliyor. Disney Markalı Televizyon, orijinal dizide rol alan Selena Gomez ve kardeşi David Henrie’nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği devam dizisi için pilot bölüm siparişi verdi.

Play Buthu’nun aktardığı habere göre, Gomez, Disney Channel pilot programında Alex Russo rolüyle konuk oyuncu olacak, David Henrie ise sıradan bir TV oyuncusu olarak Justin Russo rolünü yeniden canlandıracak. Henrie’ye yeni oyuncular Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele ve Mimi Gianopulos eşlik ediyor.

Pilot bölüm, Disney Channel’ın diğer komedi dizisi Raven’s Home’un arkasındaki yazarlar ve yönetici yapımcılar Jed Elinoff ve Scott Thomas’tan geliyor. Bölüm, yetişkin Justin Russo’nun WizTech’te yaşanan gizemli bir olaydan sonra büyücü güçlerini geride bırakıp, karısı ve iki oğluyla sıradan bir insan hayatı yaşamayı seçmesiyle başlıyor. Ancak eğitime ihtiyacı olan güçlü, genç bir büyücü kapısında belirdiğinde bir sürprizle karşılaşır. Ve Justin, Wizard World’ün geleceğini güvence altına almak için geçmişini kucaklamak zorunda.

Selena Gomez, David Henrie, Jed Elinoff ve Scott Thomas’ın yanı sıra Gary Marsh ve Andy Fickman da dizinin yapımcılığını üstlendi. Diziyi Fickman yönetecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu