Ekonomi

THY uçuşların yeniden başladığını duyurdu

Türk Hava Yolları’nın son dakika haberi: Türk Hava Yolları (THY), biletleme ve rezervasyon süreçlerinde yaşanan şebeke arızası nedeniyle durdurulan uçuşların yeniden başladığını duyurdu.

‘UÇUŞLAR NORMALLEYE DÖNÜYOR’

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, resmi X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. , “Değerli Yolcularımız; Sistemlerimizi kademeli olarak devreye alıyoruz. Uçuşlarımız kademeli olarak normale dönüyor. Bir kaç saat içinde normale dönmeyi umuyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Sistem arızasından dolayı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm yolcularımızdan özür dileriz.”söz konusu.

UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ

Biletleme ve rezervasyon süreçlerinde yaşanan aksaklıkların ardından THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, resmi X sosyal medya hesabından açıklama yaparak 1 Kasım 19.00 ile 22.00 saatleri arasındaki uçuşların durdurulduğunu duyurdu.

Üstün, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Ağ altyapısındaki sorunlardan dolayı biletleme ve rezervasyon süreçlerinde aksaklıklar yaşanmaktadır. Sorunun çözülmesi ve yolcularımızın mağdur edilmemesi için gerekli çalışmalar yapılıyor. Rahatsızlık için özür dileriz.

Biletleme ve rezervasyon süreçlerinde ağ altyapı sorunları nedeniyle yaşanabilecek aksaklıkların giderilmesi için ilgili birimlerimiz çalışmalarını sürdürüyor.

Duruma ilişkin güncel bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz.

Bilgi teknolojileri altyapısındaki genel arızalardan dolayı sistemlerimizde kesintiler yaşanmaktadır.

Bu nedenle 1 Kasım 19:00 – 22:00 (TSI) saatleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) kalkışlı seferlerimiz iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, seferlerin iptal edildiğini duyurmasının ardından yeni bir açıklama yaptı. Üst,

“Bilgi teknolojileri altyapısında oluşan sorunun hızlı bir şekilde çözülmesi için ekiplerimiz farklı lokasyonlardaki merkezlerimizde çalışmalarını sürdürüyor.

Henüz dış müdahale konusunda elimizde somut bir bilgi yok. Gelişmeleri saat 21.30’da tekrar sizlerle paylaşacağız. Uçuşlarımızla ilgili daha önce duyurduğumuz durum devam ediyor.

Bu gecikmelerden dolayı tekrar özür dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu