Haber

Ümit Özdağ’a Karkamış’ta protesto: Kavga çıktı

Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özda Gaziantep’in Karkamış ilçesinde bir küme insan tarafından protesto edildi. Özdağ’ın protesto edilmesinin akabinde bölge halkı ile Zafer Partililer ortasında arbede çıktı. Gerginlik, polisin ortaya girmesi ile son buldu.

Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ, öğlen saatlerinde 21 Kasım Pazartesi günü roketatar ve havan hücumlarının düzenlendiği ve bir öğretmen ile bir çocuğun ömrünü yitirdiği Karkamış ilçesine geldi.

‘ACIMIZ TAZE, SİYASET YAPMAYIN’

İlk olarak akında hayatını kaybeden Hasan Karataş’ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan Özdağ, daha sonra Karkamış Hudut Kapısı’na geldi. Burada gazetecilere açıklama yapan ve hükümetin Suriye siyasetini eleştiren Özdağ konuştuğu sırada etraftaki birtakım şahısların yansısıyla karşılaştı.

Bölgede toplanan birtakım bireyler, “Acımız taze, siyaset yapmayın” diye reaksiyon gösterdi. Bu bireylere partililer de karşılık verdi. Açıklamasını yarıda kesen Ümit Özdağ, kendisini eleştirenlerin yanına gitti. Bölgedeki bir iş yerine giren ve burada beşerlerle konuşan Özdağ, çıktıktan sonra gazetecilere ziyaretlerinin şuurlu olarak provoke edildiği argümanında bulundu.

PARTİLİLER İLE PROTESTOCULARI POLİS AYIRDI

Özdağ’ın bu açıklamasına da etraftaki birtakım şahıslar reaksiyon gösterdi. Duruma öfkelenen birtakım partililer, kümenin üzerine yürüdü. İki küme ortasında arbede yaşandı ve bu sırada kimi vatandaşlar bölgeden uzaklaştırılmaya çalışıldı.

Ancak yaklaşık 40 kişilik küme kendilerine yönelik tavrı protesto etmeyi sürdürdü. Zafer Partililer ise akına uğradıklarını tez etti. Yaşanan arbede, çevik kuvvet polislerinin ortaya girmesi ile son buldu.

Ümit Özdağ ve beraberindekiler, daha sonra Karkamış Hudut Kapısı’nın bulunduğu alandan ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu