Yaşam

Yalıçapkını dizisinden ayrılan Doğukan Polat’ın veda paylaşımı duygulandırdı

başarılı oyuncu Doğukan Polat , ilk bölümden beri kadroda yer aldığı Yalıçapkını dizisinden ayrıldı. Trafik kazasında hayatını kaybeden Fuat’ı canlandıran Polat, dün akşam yayınlanan bölümün ardından bir veda paylaştı.

KAMERA ARKASINDAKİ HERKESE TEŞEKKÜRLER

Sette çektiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınlıyor Doğukan Polat Dizinin çekimlerinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Polat, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Ölüme yakın bir şey oldu ama ölen olmadı. Yetenekli ve keyifli insanları bir araya getirerek unutulmaz bir işe imza atan yapımcımız Onur Güvenatam ve OGM Pictures ailesine, Tanımak ve birlikte çalışmaktan onur duyduğum sevgili yönetmenlerim Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt’a ve senaristlerimiz Mehmet Barış Günger ve Erhan’a görsel bir şölen sunan görüntü yönetmenlerimiz Tolga Çetin, Semih Neler başardıklarını anlamadığım Tuncer’in yetenekleri, farklı insanlıkları ve iletişimleri çok güzel. Kurt’a, Nail Koç’a, tüm prodüksiyona, yönetmenliğe, sanata, sese, kostüme, makyaja, ışıklandırmaya, tekniğe ve yakınlıkları, özverileri ve emekleri için ekip ekibine ve son üç işimde birlikte çalıştığım Star TV ve çalışanlarına…”

“İNANILMAZ YETENEK VE ORTA OLMAKTAN SEVİNİYORUM”

“Ve bu çok büyük bir güzellik… İnanılmaz yetenekli ve hiçliğin ortasında olmanın neşesiyle dolu olan oyuncu arkadaşlarımı, korkunç bir şekilde gülmeyi ve ağlamayı özleyeceğim ve birlikte yaratmanın özlemini hissedeceğim… Tanrım tekrar görüşmek dileğiyle, gözlerinden öpün, “hayırlı olsun.”

Doğukan PolatAfra Saracoğlu, Emre Altuğ, Mert Ramazan Demir, Doğukan Polat ve Beril Pozam gibi başrollerden yorum geldi.

safranbolu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu