Haber

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçından notlar

SporToto Üstün Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ligde Adana Demirspor’a konuk olduğu son Kasımpaşa maçının ilk 11’ine göre 2 oyuncu değişikliğine gitti.

Ligdeki son 3 maçından galibiyetle ayrılan Fenerbahçe’de, Kasımpaşa maçını 5-1 kazanan Portekizli teknik adam kadrosunda 2 değişiklik yaptı.

Altay Bayındır’a kalede görev veren İsa, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Attila Szalai ve Lincoln Henrique’den oluşan savunma dörtlüsünü kırmadı.

Orta sahada Willian Arao ve kanatta İrfan Can Kahveci’yi koruyan Jesus, orta sahada Miha Zajc yerine Mert Hakan Yandaş’a, kanatta Arda Güler yerine Rossi’ye şans verdi.

Portekizli teknik adam forvet hattında Enner Valencia- Michy Batshuayi’yi tercih etti.

Fenerbahçe’de yedek oyuncu olarak İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Arda Güler, Joshua King, Serdar Dursun, Samuel, Miha Zajc, Petroni, İsmail Yüksek ve Emre Mor bekledi.

Genç Arda yedek kulübesinde

Ligde bu dönem ilk kez geçen hafta Kasımpaşa maçında 11’de şans bulan 17 yaşındaki Arda, Adana Demirspor yedek kulübesinde görev aldı.

Parma’dan transfer olan Hollandalı futbolcu Jayden Quinn Oosterwolde de şehre gelen 24 kişilik ekibe dahil oldu ancak maç kadrosuna alınmadı.

Sarı lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Joao Pedro ve Serdar Aziz ile sarı kart cezalısı Miguel Crespo forma giyemedi.

Tek eksik Adana Demirspor

Norveçli Gulbrandsen’in sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Adana Demirspor, Fenerbahçe karşısına Ertaç Özbir, Svensson, Yıldırım Mert Çetin, Semih Güler, Rodrigues, Stambouli, Badou Ndiaye, Akintola, Onyekuru, Belhanda ve Emre Akbaba ile çıktı. ilk on bir

Yedek kulübesinde Vedat Karakuş, Abdurrahim Dursun, Bjarnason, Manev, İsmail ÇokÇalış, Yusuf Sarı, Pape Cherif Ndiaye, Gökhan Töre, Erhun Aksel Öztümer ve Gökhan İnler yer aldı.

Adana grubuna kiralık olarak katılan Pape Cherif Ndiaye, ilk kez takımda yer buldu.

Tribünlerin neredeyse tamamı dolu

Yeni Adana Stadı’ndaki karşılaşmaya ilgi gösteren Adana Demirspor taraftarları tribünlerin neredeyse tamamını doldurdu.

Fenerbahçe taraftarları da kendilerine ayrılan bölümden gruplarına destek verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu