Haber

Ahmet Çolakbayrakdar’dan çalışanlarına mesaj

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Sözlerine “Kocasinan Belediyesi işçi dostu bir belediyedir” diye başlayan Önder Çolakbayrakdar; “Emek ve emekleriyle şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynayan kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

“Kocasinan Belediyesi’nde her çalışanın sendikası; ‘O Ahmet Çolakbayrakdar’dır’ diyen Önder Çolakbayrakdar, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘İnsan yaşasın devlet yaşasın’ ideolojisiyle yaratılmışların en şereflisi olan insanlığa hizmet için çalışıyoruz. Bu sorumluluk dahilinde hareket ederiz. Bu noktada hafta sonu, bayram tatili fark etmeksizin yaklaşık 1.500 çalışanımızla gece gündüz demeden çalışıyoruz. ‘Çalıştırdığınızın hakkını alın teri kurumadan onlara verin’ diyen Peygamber Efendimiz’in ümmeti olarak bu anlayışı hayatımıza rehber edindik. Özellikle işçi ve çalışanlarımızı bu ülkeye hizmet edenler olarak gördüğümüz için onların haklarını ve kanunlarını koruyoruz. Bu bağlamda Kocasinan Belediyesi her zaman kadrolu bir belediye olmuştur. Kocasinan Belediyesi, Türkiye’nin ilk toplu iş sözleşmesinde sendikal hakların farkını işçi taşeronluktan takıma geçmeden önce ödeyen belediyedir. Meslektaşlarımın haklarını ve hukukunu baştan koruma noktasında Kocasinan Belediyesi’nde her çalışanın sendikası; Ahmet Çolakbayrakdar’dır. Barış ikliminin hüküm sürdüğü Kayseri’mizde bu zamana kadar çalışanlarımızın yüzünü hep güldürdük. Bundan sonra da haklarını savunmaya, refah seviyelerini yükseltmeye ve daha rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamaya devam edeceğiz. Kocasinan Belediyesi özverili arkadaşlarımız sayesinde 7 gün 24 saat çalışıyor. Bir günün diğerinden biraz daha ileri olması için özveriyle çalışan, emek veren kardeşlerime teşekkür ederim. Bu bir grup ve ekip çalışmasıdır. İnşallah her geçen gün daha iyisini ve güzelini yapacağız” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, “Emekleri ve alın terleriyle şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynayan kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu