Haber

AK Parti’den Özşavlı: “Altı masada hala aday yok. Seçtiğiniz kişi ne zaman kendisi söyleyecek?”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, altılar masasının hala cumhurbaşkanı adayı olmadığını belirterek, “Seçtiğiniz kişi ne zaman kendini gösterecek ve kaç miting yapacak?” diye sordu.

Özşavlı, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında 6 yaşındaki bir çocuğun cinsel istismara uğradığı iddialarını hatırlattı.

“Böyle bir olay gerçekse faillerin en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyorum” ifadesini kullanan Özşavlı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AK Parti yetkililerinin konuyu takip ettiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni bir siyasi intihale imza attığını belirten Özşavlı, AK Parti’nin düzenlediği Türkiye Yüzyılı vizyon toplantısına işaret ederek, Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık’ta düzenlediği ekonomik vizyon toplantısıyla kendilerine öykündüğünü belirtti.

Özşavlı, ABD’li iktisatçı Jeremy Rifkin’in Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olmasını da eleştirerek, “Danışman gelir liderine brifing veriyor. Lider, Türkiye’ye gelmeye tenezzül etmeyen danışmanın karşısına oturmaz, onu dinlemez. Hele 20 bin dolar karşılığında bunu asla yapmaz.” ifadelerini kullandı.

Altılı masaya da değinen Özşavlı, “Altılı masaya hala aday yok. Seçtiğiniz kişi ne zaman kendini anlatacak?” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu