Ekonomi

Aligos Therapeutics yönetici ekibini genişletiyor

SOUTH SAN FRANCISCO, Kaliforniya – Aligos Therapeutics, Inc., klinik aşamada bir biyofarmasötik şirketi. (NASDAQ:ALGS), Jordyn Tarazi’nin Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Nikhil Aneja’nın Finans Direktörü Yardımcısı olarak atandığını duyurdu. Karaciğer ve viral hastalıklara yönelik tedaviler geliştirmede uzmanlaşan şirket, yılın ilerleyen dönemlerinde klinik bilgileri yayınlamaya hazırlanırken liderliğini güçlendiriyor.

Genel Müdür Yardımcısı ve Finans Direktörü Lesley Ann Calhoun, yeni atamalara duyduğu güveni dile getirerek grubun Aligos’un büyümesini desteklemek için stratejik olarak genişlediğini vurguladı. Tarazi, ABio-X Holdings – Inc.’deki önceki görevinden itibaren CohBar, Inc.’deki Yatırımcı İlişkileri Departmanından yatırımcı ilişkileri ve kurumsal irtibat konularında geniş bir deneyime sahiptir. Kariyerine yatırım bankacılığı alanında başlayan Aneja, şirketlerin 1 milyar doların üzerinde yatırım yapmasına yardımcı oldu.

Aneja, CareDx, Inc. Wealthy, şirkette küresel bir muhasebe ekibini yönetmiş olan finans ve muhasebe liderliği deneyimiyle Aligos’a katılıyor. Yaşam bilimleri alanındaki kariyeri Global Blood Therapeutics, Inc. ve ZS Pharma, Inc.’i içermektedir. Aynı zamanda şirketlerde aldığı görevleri de içermektedir. Hem Tarazi hem de Aneja, yeni rolleri ve şirketin tedavi hattını ilerletme umutları konusundaki heyecanlarını dile getirdi.

2018 yılında kurulan Aligos Therapeutics, metabolik fonksiyon bozukluğu (MASH) ile ilişkili steatohepatit ve koronavirüsler ve kronik hepatit B (CHB) dahil olmak üzere karşılanmamış tıbbi ihtiyaçları yüksek olan virüsler gibi durumlara odaklanarak karaciğer ve viral hastalıkların tedavisinde liderlik etmeyi amaçlamaktadır.

Şirketin ileriye dönük beyanları, 1995 tarihli ABD Özel Menkul Kıymetler Dava Yasası uyarınca değerli klinik verilerin yılın ilerleyen dönemlerinde mevcut olacağı beklentisini ve Aligos’un boru hattı gelişimini artırmak için stratejik ekip büyümesine duyulan güveni yansıtmaktadır. Ancak bu ifadeler ilaç geliştirme sürecinin doğasında olan risklere ve belirsizliklere tabidir.

Bu haber Aligos Therapeutics’in basın açıklamasına dayanmaktadır. Şirket, beklenen klinik veriler veya yeni başkan yardımcılarının spesifik sorumlulukları hakkında daha fazla ayrıntı vermedi. Biyofarmasötik endüstrisindeki yatırımcılar ve paydaşlar, Aligos’un ilerleyişi ve bunun karaciğer ve viral hastalıkların tedavisi üzerindeki etkisi hakkındaki güncellemeleri sabırsızlıkla bekleyebilirler.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

mut-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu