Haber

MSKÜ Üniversitelerarası Bölge Ligi Voleybol Müsabakalarında Şampiyon Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından, MSKÜ ev sahipliğinde, 7 Üniversitenin katılımıyla Üniversitelerarası Bölge Ligi Voleybol Maçları düzenlendi. Kadınlar Voleybol Maçı final karşılaşmasında MSKÜ, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’ni 3-1 yenerek namağlup şampiyon oldu ve muhteşem lig play-off maçlarına katılmaya hak kazandı.

Lig usulü Erkek Voleybol maçlarını namağlup tamamlayan MSKÜ Erkek Voleybol takımı, son maçında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ni 3-0 yenerek şampiyonluk kupasını kazanarak, büyük lig play-off maçlarına katılmaya hak kazandı.

MSKU Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Öğr. Gör. Yasemin Funda Akyüz, “Ev sahibi olarak katıldığımız turnuvayı namağlup şampiyon olarak tamamladık. Sporcularımız yarıyıl tatili yapmadılar ve antrenmanlarına devam ettiler. Büyük bir özveriyle çalıştılar. Erkek ve kadın gruplarımız şampiyon olarak Üniversitemizi bir sonraki turnuvanın en iyisi haline getirdi.” Bizi en iyi şekilde temsil ettiler. Sporcularımıza fedakarlıklarından, çalışkanlıklarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, sporcularımızla gurur duyuyorum. Bu başarıların arkasında MSKÜ’nün çok değerli destekçilerinin olduğunu belirtmek isterim. Rektörümüz Prof. Dr. Turhan Kaçar’a, Spor Bilimleri Dekanımız Prof. Dr. Özcan’a teşekkür ediyorum. “Saygin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

MSKU Voleybol Antrenörü Öğr. İlin içinde ve dışında en iyi şekilde onları yetiştiren aileleri.” – MUĞLA

haber-ermenek.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu