Haber

Anadolu Efes, Pawder İşbirliğiyle Depremzede Köpekleri Sinan Erdem Spor Salonu’nda Ağırladı

Taraftarlar parka çıkan depremzede köpekleri devre ortasında sessizce selamladı.

Kurulduğu günden bu yana topluma fayda sağlamayı misyon edinen Anadolu Efes Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde meydana gelen depremden etkilenen köpek dostlarımız için Pawder ve S Sport Plus işbirliğiyle yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. geçen şubatta meydana geldi.

Anadolu Efes, EuroLeague’de AS Monaco maçında Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri etkisi altına alan deprem felaketinde zarar gören depremzede köpekleri konuk etti.

Afette köpeklere ve barınak hayvanlarına sahip çıkılmasına dikkat çekmek amacıyla Sinan Fazilet Spor Salonu’na getirilen köpekler de devre ortasında parkeye çıktı. Tek tek duyurulan ve tanıtılan sevimli arkadaşlarımız, spor ayakkabılarıyla sevenlerini selamladı.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Pawder, maç boyunca gerçekleştirdiği etkinlikler, salona yerleştirilen stantlar ve bilgilendirici içeriklerle basketbolseverleri depremzede köpekler ve barınak hayvanları için “Yuva Olun”a davet etti.

#YuvaOl kampanyasına destek veren ünlü oyuncu ve isimler maçı köpekleriyle takip etti.

Anlamlı projeye destek vermek isteyen Onur Büyüktopçu ve Jessica May gibi ünlü isimler de Sinan Fazilet Spor Salonu’nda yer alarak depremzede köpeklerin ve barınak hayvanlarının sahiplenilmesi için farkındalık yaratılmasına katkıda bulundu. Seyircilerin ilgi odağı olan köpeklerle küçük bir köpek tribünü de oluşturuldu.

Anadolu Efes Spor Kulübü, yeni sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal fayda yaratmaya devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu