Haber

Bahçeli: MHP, Cumhur İttifakı ile belediye yönetimlerindeki rezilliğin gölgesini kaldırmaya hazır

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, “Cumhuriyet’in demokrasi zaferinin 14 Mayıs ve 28 Mayıs yerel seçimlerinde taçlandırılması, ülkemizin geleceği için önemli ve milli bir gerekliliktir. Belediye yönetimleri mutlaka kaldırılmalı ve MHP Cumhur İttifakı ile birlikte bu görevi üstlenmelidir.

MHP Genel Lideri Bahçeli, partisinin 9 Ağustos’ta başlayacak ilçe kongreleri için kuruluşlara yazılı açıklama gönderdi. Partinin her üyesinin gönüller kazanarak yoluna devam ettiğini belirten Bahçeli, “Unutmayın ki oradayız. çevremize sızarak fitne çıkarmak isteyenler olacaktır ve bu tehlike her zaman olduğu gibi beklenmelidir.Hafızalarımızı ve kimliğimizi sömürerek iç yapımızı zehirlemeye, uyumsuzlukları ve kılık değiştirmeleriyle ahlaki ve motivasyon kalelerimizi yıkmaya çalışıyoruz. Bunu hedefleyenler olacaktır ve bu durum işin özünde kaçınılmazdır.Dün olduğu gibi bugün de Türk milleti ve Türkiye ile hesaplaşan karanlık çevrelerin MHP ile hesaplaşması mümkün ve muhtemeldir. Türk milleti var oldukça Üç Hilal’in durdurulamayacağını, ömrünün belirlenemeyeceğini hatırlatmak isterim.Çünkü MHP Türkiye’nin son kalesidir,çünkü MHP Türkiye’nin son kalesidir. bağımsızlığımızın son savunma hattı. MHP Türk milletinin can kökü, tarihin kükreyen sesi olduğu için Türklük sonsuza kadar tütecektir. taş ocağı” dedi.

‘İSTİKRAR VE HİZMET İÇİN UYGUN BİR YÖNETİMLE KUTSAL BİR GELECEĞE ULAŞACAĞIZ’

Bahçeli, Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere de değinerek, “31 Mart 2024 seçimlerine yenilenmiş kadrolarla, yenilenen umutlarla, amaçlarımızı sağlamlaştırarak, perçinlenmiş birlik ve kardeşlik ruhuyla hazırlanacağız. merkezi yönetim ile yerel yönetimler arasında tam bir uyumun sağlanması için ‘2024’ Gerçek Gerçek Anadolu Diyarı’ temasıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. İstikrar ve hizmet için uyumlu yönetim ile umutlu bir geleceğe ulaşacağız. Merkezden yerele, umuda istikrarı bozmadan hareket edeceğiz.Bunları hep birlikte yapacağız ve elbette başaracağız.Muhalefet partileri 14 ve 28 Mayıs Mayıs seçimlerinde hüsrana uğramakla kalmadı gömüldü. çetin ve girift iç sıkıntılar içinde Nevzuhur’un değişim hezeyanları, muhalefetin ne kadar zavallı ve zavallı hale geldiğini ortaya çıkarır ve ortaya koyar.Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında rezalet ittifakının maskesi düşmüş, bütün kirli çamaşırlar etrafa saçılmıştı. 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde elde edilen Cumhuriyetin demokrasi zaferinin yerel seçimlerde taçlandırılması ülkemizin geleceği açısından önemli ve milli bir gerekliliktir. Nitekim belediye yönetimlerindeki aşağılanmanın gölgesi mutlaka kaldırılmalı ve MHP Cumhur İttifakı ile bu göreve hazırdır. Mevcut belediye başkanlarımızı tutmalı, yenilerini ve hatta daha fazlasını eklemeliyiz. Cumhur İttifakı’nın doğasına ve ruhuna uygun hareket etmeli ve muhalefet partilerinin yönetimindeki belediyelerin içler acısı, melankoli ve melankoli durumuna son vermeliyiz. İşleyen kongre takvimimiz neticesinde, sağlayacak ve gösterecek dinamik teşkilat yapımızla başarıya ulaşacağımızdan ve Türkiye’mize sonuna kadar sahip çıkacağımızdan şüphem yoktur.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu