Haber

Bitexen Antalyaspor’un savunma oyuncusu Naldo, oğlunu kaybettikten sonra yeşil sahalara döndü

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bitexen Antalyaspor’un Brezilyalı stoperi Edinaldo Gomes Pereira (Naldo), 4 yaşındaki oğlu Davi’yi trafik kazasında kaybettikten sonra yeşil sahalara dönüşüyle ​​ilgili duygusal bir paylaşım yaptı.

7 Eylül’de Antalya’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 4 yaşındaki oğlu Davi, tedavi gördüğü hastanede 16 Ekim’de hayatını kaybeden Naldo, bu dönemde uzak kaldığı yeşil sahalara geri döndü. .

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında dünkü Beşiktaş maçında takımda yer alan ve yedek kulübesinde oturan Naldo, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Taraftarımıza şükranlarımı hangi kelimelerle ifade edebilirim, Bu zor zamanlarımızda bize bir an bile destek olan teknik ekip, takım arkadaşları, yöneticiler ve başkanlar?” “Mümkün olacak mı bilmiyorum inanın bana. Bugün geriye sadece saha içinde ve saha dışında gösterdiğiniz sevgiye olan minnettarlığım kaldı. Davi, Antalyaspor’u ve stadımızı çok seviyordu. Her şey için çok mutlu olmalı.” Gösterdiğiniz sevgiden dolayı biz de mutluyuz.” Diyerek bana teşekkür etti.

tire-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu