Yaşam

Kızılcık Şerbeti’nde düğün gecesinde pencereden atılan Nursema, Cadılar Bayramı kostümü olarak seçildi.

Nursema’nın düğün gecesinde Kızılcık Şerbeti’nde başına gelenleri biliyorsun. Nursema’nın istenmeyen kocası tarafından pencereden atıldığı sahneler tüm Türkiye’de sansasyon yarattı. O sahne yine sosyal medyada gündem oldu. Twitter’da @uguremrebgtas isimli kullanıcı, Cadılar Bayramı için konsept olarak Nursema’yı gelinlikle seçen bir kişinin videosunu paylaştı. Ancak video tepki üstüne tepki aldı.

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin her bölümüyle gündemi sarstığını söylemek yanlış olmaz. Hatırlayacağınız üzere dizide ailesi tarafından zorla evlendirilen Nursema’nın başına gelenler sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Evlendiği erkeği düğün gecesinde istemediğini söyleyen Nursema, İbrahim tarafından yıkıldı. O sahneler izleyen herkesi ağlattı.

Kadın cinayetlerinden ve kadınların zorla evlendirilmesinden bıktığımız bir dönemde böyle bir sahnenin televizyon ekranlarında gösterilmesi herkesi çok sinirlendirdi.

Geçtiğimiz gün Nursema’nın pencereden atılma sahnesi de Cadılar Bayramı temalı bir görsele ilham kaynağı oldu. Twitter’da @uguremrebgtas isimli kullanıcı, Cadılar Bayramı için konsept olarak Nursema’yı gelinlikle seçen bir kişinin görselini paylaştı.

Ancak bu görüntü sosyal medyada büyük tepki çekti. Önce görüntüye sonra yansımalara birlikte bakalım.

bir.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11’inci.

12.

13.

14.

15.

Bu Nursema Cadılar Bayramı kostümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Buyurun yorumlara…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu