Yaşam

Aile YENİ BÖLÜM (BÖLÜM 59) ne zaman, fragmanı yayınlandı mı? Ailem yeni bölüm ne zaman başlıyor? Bu gece var mı?

Aile Her Salı SHOW TV’de izleyiciyle buluşuyor. Aile 59. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Peki Ailem yeni bölüm (59. BÖLÜM) ne zaman yayınlanacak? Fragman yayınlandı mı? Aile Yeni bölüm ne zaman başlıyor? Bu gece var mı? Detaylar burada…

AİLE YENİ BÖLÜM (59. BÖLÜM) FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANIR?

Sevilen dizi Aile her salı SHOW TV’de izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümü merakla beklenen dizinin hayranları fragmanını arıyor. Aile bu akşam (24 Ekim) saat 20.00’de SHOW TV’de yayınlanacak. Dizinin YouTube kanalında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümün fragmanını izlemek için Youtube Aile Kanalını ziyaret edebilirsiniz.

AİLE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK? BU AKŞAM VAR MI?

SHOW TV’nin sevilen dizisi “Aile” her Salı akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Merakla beklenen bu yeni bölümün hayranları saat kaçta başlayacağına dair sorularla dolu. “Aile” 24 Ekim’de bu akşam saat 20.00’de SHOW TV’de izleyicileriyle buluşacak. Dizi hayranları için kaçırılmayacak bir bölüm olacağı kesin.

AİLE SON BÖLÜM (16. BÖLÜM ÖZETİ) NELER OLDU?

Devin’in çocuklar için çiftlik evine dönmesiyle Soykanlar için yeni bir dönem başlıyor; Soruşturma kapsamında Soykanlara büyük miktarda para cezası kesildi. Cezayı ödemek için marinada ortak arayan Aslan’ın kapıyı çaldığı ilk kişi, Adana’da yaşayan teyzesi Nedret Soykan olur. Ancak Nedret, Hülya’dan onu bu teklifi kabul etmeye zorlayacak bir şey ister. İki kadın arasında geçmişte yarım kalan hesaplar yeniden açılacak. Nedret’e duyulan ihtiyaç Hülya’yı öfkeden çılgına çevirirken; Aslan gerekli parayı bulmak için başka yollar aramaya başlar. Bir yandan da Leyla’nın masumiyetini kanıtlamak için elinden geleni yapar. Leyla’yı kurtarmak için çaresiz kalan bir kişi daha vardır: Cihan. Ancak bu durum Serap ile arasında büyük bir çatışmaya neden olur. Zeyno’nun okulda yaşadığı tatsız bir olaydan sonra Aslan ve Devin veli olarak okula giderler. İkili sorunu çözmeye çalışırken; Sorun yavaş yavaş büyüyecek. Öte yandan işini yapmaya başlayan Devin, kliniğinde sürpriz bir konuğu ağırlar. Leyla tarafında yaşanan sürpriz gelişmeler tüm aileyi uçurumun kenarına getirir. Aslan; Başta Hülya olmak üzere Soykanların hayatını geri dönülmez şekilde değiştirecektir.

AİLE OYUNCULARI KİMLERDİR?

Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu, Işık Sürer

AİLE SORUNU NEDİR?

Aile dizisi, aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak. Aile dizisi, zengin bir aile olan Soykanların reisi Aslan’ın, bir kazada yaralanan psikolog Devin ile tanışmasıyla anlatılacak. onunla aynı yer.

Alakalı haberler

haberbeysehir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu