Haber

Çankaya Belediyesi Zabıtasından bayram denetimi

Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesi gıda işletmelerinde denetimlerini artırdı. Gruplar, bayram geleneği olan şekerleme ve şekerlemelerin satıldığı işyerlerinde denetimlerini yoğunlaştırdı.

Çankaya Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi gıda üreten ve satan işletmelere yönelik denetimlerini artırdı. Polis, vatandaşların bayram klasiği olan tatlı ve şekerleme satan iş yerlerini ve fırınları kontrol etti. Bayram boyunca da görev yapacak olan ekipler, vatandaşlardan gelen istek ve şikayetler için hazır olacak.

Vatandaşların sağlıklı ürün tüketebilmesi için rutin kontroller yapan Çankaya Emniyet Müdürlüğü, satışa sunulan gıdaların son kullanma tarihlerini, ambalaj durumlarını ve fiyat bilgilerini kontrol ederek, işletmeleri hijyen konusunda hassas olmaları konusunda uyardı.

GÖREV BAŞLANGICINDA 7/24
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, polis ekiplerinin 7 gün 24 saat görev başında olduğunu belirterek, “Tatil öncesi ekiplerimiz denetimlerini yoğunlaştırdı. Bu denetimlerle hem vatandaşlarımızı hem de esnafımızı sahipleniyoruz. Önceliğimiz halk sağlığıdır. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için ekiplerimiz bayram boyunca görev başında olacak.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

buyukcekmeceajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu