Haber

Elbistan Koordinasyon Başkanı Gökmen Çiçek: Elbistan’da başlatılan enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor

Türkiye’de yaşanan depremlerin ardından Kahramanmaraş Afad Koordinasyon Valisi olarak görevini başarıyla yürüten ve Elbistan Koordinasyon Valisi olarak göreve başlayan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, günde 20 enkaz kaldırmayı başardı. Elbistan’dan ikinci gün sevkiyat ve yönetimi faaliyete geçiren Vali Çiçek tardigrad dağıtımından çadır ve konteyner kent kurulumuna, depremzedelerimizin psiko-sosyal desteğine yönelik altyapı çalışmalarının ilerlemesi.

“FIRÇA SÖKME ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR”

Enkazdan çıkarılacak binalarla ilgili sürecin hassasiyetle yürütüldüğünü ve vatandaşların bu çalışmalarla ilgili bilgilendirildiğini belirten Vali Çiçek, “Elbistan’da başlatılan enkaz kaldırma çalışması devam ediyor. Enkazlardan çıkan molozlar özel olarak dökülüyor. Çiçek Mahallesi’nde belirlenen arsa Elbistan’da yaraları sarmak için, sahada var gücümüzle mücadele ederken, hayatın normalleşmesi adına enkaz kaldırmaya odaklanıyoruz.”

“VATANDAŞIMIZA HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Elbistan’da enkaz kaldırma çalışmalarının gerekli iş makinesi, kamyon ve ekipman desteğiyle daha da hız kazanacağını vurgulayan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Günde 20 moloz kaldıracak şekilde bu çalışmaları planlıyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı tamamladık. İş makinaları ve ekipmanlarımızı hazırlıyoruz.Araçlar Elbistan’a gönderiliyor.Gelir gelmez vatandaşlarımıza hizmet için gece gündüz demeden çalışacağız. İnşallah Elbistan’daki yaraların daha çabuk sarılmasına vesile olacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu