Teknoloji

En iyi ChatGPT alternatifleri: Hepsi ücretsiz, hepsi yetenekli…

ChatGPT, geçen sonbaharda piyasaya sürüldüğünden beri interneti ele geçirdi. Hepimiz yaratıcı yapay zekanın neler yapabileceğini görmek istiyoruz. Maalesef ChatGPTherkesi aynı anda ağırlayamazsınız ve yoğun zamanlarda erişim istersiniz ChatGPT Plus için ayda 20 ABD doları ödemeniz gerekir.İlgili haber şu ki, çevrimiçi olarak ücretsiz sohbet edebileceğiniz birçok farklı yapay zeka sohbet robotu var ve aşağıda göz atmanız için favorilerimizden üç tanesini listeledik.

YouChat

İyi bir ChatGPT alternatifi arıyorsanız, başlamak için en iyi yer YouChat olabilir. Bu ücretsiz AI chatbot, ChatGPT ile aynı GPT 3 dil modelinde çalışır. ChatGPT’den farklı olarak YouChat internete bağlıdır. Tüm sorularınıza güncel cevaplar alabilir, güncel olayları tartışabilirsiniz. Bu, OpenAI’nin AI sohbet botuna göre değerli bir avantajdır.

YouChat’i kullanmak için You.com’da bir hesap oluşturmanız gerekir.

Bing Sohbeti

Microsoft, ChatGPT’nin gücünü Bing arama motoruna getirmek için OpenAI ile ortaklık kurdu. İlk çıkışından bu yana Bing chatbot bir kereden fazla raydan çıktı , ancak şu anda mevcut olan en yetenekli sohbet robotlarından biri olduğu açık. YouChat gibi Bing’in de internet erişimi vardır, bu da en son haberler, film seansları ve daha fazlası hakkında sorular sorabileceğiniz anlamına gelir.

Yapay zeka destekli yeni Bing’e erişmek için Bing.com/new adresinden bekleme listesine kaydolabilirsiniz.

Karakter.AI

Üçüncü ve son teklifimiz diğerlerinden biraz daha spesifik. Character.AI ayrıca, çeşitli kurgusal karakterler ve gerçek hayattaki insanlar tarzında istemlere insan benzeri yanıtlar üretir. Önde gelen yapay zeka sohbet robotlarından bazıları Mario, Loki, Saul Goodman, Elon MuskVe Mark Zuckerberg karakterleri içerir. Character.AI, bu listedeki diğer ChatGPT alternatifleri kadar kullanışlı olmayabilir, ancak kesinlikle en eğlencelisidir ve onu kullanmak için bir hesap oluşturmanıza gerek yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu