Haber

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş vefatının 3’üncü yılında anıldı

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş ölümünün 3’üncü yılında anıldı

İSTANBUL – Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, vefatının 3. yıl dönümünde Fatih Camii’nde düzenlenen Mevlid programıyla anıldı. Mevlideye Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan katıldı.

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın vefatının 3’üncü yıl dönümünde Fatih Camii’nde mevlid programı düzenlendi. 13 yıl İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş adına düzenlenen mevlide Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, AK Parti İstanbul Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Topbaş’ın ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. . Fatih Belediye Başkanı Turan, Mevlid töreninin ardından Topbaş’ın kabrini ziyaret etti.

“Yıllar geçmesine rağmen insanlar hâlâ gelip mezarını ziyaret ediyor.”

Ziyaretin ardından açıklama yapan Fatih Belediye Başkanı Turan, “Bugün İstanbul’da hala ağabeyliğiyle anılan merhum Kadir Topbaş’ın ölüm yıl dönümü. 15 yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştım. Merhum Kadir abinin en son 2009-2014 yıllarında belediye başkanlığını yaparken, AK Parti Küme Lideri idim, ondan önceki yıllarda da merhum Kadir abinin Meclis Başkanvekili idim. benim için müstesna bir insandı. İstanbul’a hizmet aşkıyla yanan, her gün çalışan ve üreten, gerçekten naif bir İstanbul beyefendisiydi. Bugün vefatının üzerinden 3 yıl geçti. Bunlardan biri İstanbul’la ilgili. örnek veriyor, her kesimden pek çok kişi Kadir Topbaş modelini tavsiye ediyor.Son 5 yılda Fatih Belediye Başkanı olma şansına eriştim.Fatih Camii mezarlığına defnedildi.Buradan geçerken sıradan vatandaşlar görüyorum. gelin ziyaret edin benim için çok örnek bir durum. Kadir Topbaş’ı tanıyıp tanımadığınızı soruyorum. Ziyarete gelenler kendisini şahsen tanımadıklarını söylüyor. Ama ‘Bizim belediye başkanımızdı, biz onu çok severdik’ diyorlar. Aradan yıllar geçmesine rağmen insanlar gelip mezarını ziyaret ediyor. Aslında bu, tüm yöneticilere ve bizim gibi halk için çalışan birçok insana örnek olacak bir şey. Allah ona rahmet etsin. Kalabalıktı, sevenleri onu anıyordu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İl Başkanımız Murat Kurum burada ve ailesiyle birlikte anma toplantısına katıldık. “Bu bizim görevimizdir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu