Haber

FATİH’TE BIÇAKLI PARK YERİ KAVGASI KAMERADA: 2 YARALI

FATİH’te park yeri tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda yaralanan iki kardeş hastaneye kaldırılırken, yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kavga, dün akşam saatlerinde Fatih Yavuz Selim Caddesi’nde meydana geldi. Teze nazaran tuhafiye işleten M.Y., motosikletini orta sokakta bulunan binanın önüne park etti. Bina sakini bir kişi ise motosikleti kaldırarak kendi aracını park etti.

M.Y. ile bina sakini ortasında tartışma çıktı. Her iki tarafın yakınlarının da tartışmaya dahil olmasıyla olay kısa müddette hengameye dönüştü. Bina sakininin yakını, yanında getirdiği bıçakla M.Y. ve kardeşi İ.Y.’yi yaraladı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Polis grupları tarafları ayırıp güvenlik tedbirleri alırken, sıhhat grupları yaralı 2 kardeşe olay yerinde yaptıkları birinci müdahalenin akabinde ambulansla hastaneye götürdü. Kardeşlerin durumlarının güzel olduğu öğrenildi. Hengameye karışan bireyler sözleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor. Görüntü dökümü: ————————Güvenlik kamerası -Tartışmanın başlaması-Kavga anı -Bıçaklanma anı-Vatandaşların arbedeyi ayırması Cep telefonu kamerası -Kavga anı Aktüel -Kavga yeri-Genel ve öbür detaylar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu