Haber

GTA 5 Satış Rakamları 190 Milyona Ulaştı!

GTA 5 Rekorlar kırmaya ve oyun pazarına hakim olmaya devam ediyor. Yayınlandığı 2013 yılından bu yana satış rekorları kıran dev yapım, satış rekoruna çok yaklaştı. Take-Two Interactive’in konferans görüşmesi notlarında açıklanan son rakamlar, GTA 5 Şu anda yaklaşık olarak kaç milyon adet sattığını ortaya çıkardı. Ayrıntılara bakalım

GTA 5Satış rakamları 190 milyona ulaştı!

GTA 5 Kasım 2022’de bildirildiğine göre 170 milyon adetlik satışa ulaşmıştı. Şimdi açıklanan raporda ise bu sayı neredeyse 200 milyona ulaştı. Oyunun çıkışının üzerinden 10 yıl geçti, Epic Games ücretsiz olarak dağıttı ancak satışlar hala istikrarlı bir şekilde tüm hızıyla devam ediyor. Bu gerçekten inanılmaz.

GTA 5 ‘in süregelen başarısı, merakla beklenen GTA 6 için de önemli bir zorluk teşkil ediyor. Bize 2022 yılındaki oyuna dair bir fikir veren sızıntılara rağmen, GTA 6 ile ilgili ayrıntılar hâlâ az. Elimizde olan tek şey Sam Houser’ın Twitter’daki Aralık ayı fragmanı duyurusu. Bunun dışında hiçbir şey bilmiyoruz. Ancak Rockstar’ın GTA 6’da yeni bir standart belirlemesi gerektiği aşikar.

GTA 5Dikkat çekici satış grafiği, onu yakın zamanda 300 milyon satışı aşan Minecraft’tan sonra en çok satan ikinci oyun haline getirdi. GTA 5 ‘ye olan sürekli talep, oyuncuların oyunun geniş açık dünya ortamına, ilgi çekici anlatımına ve çeşitli oyun öğelerine ilgi duymaya devam ettiğini gösteriyor. Tabii ki en ilgi çekici tarafı GTA Online tarafı.

Beklenen gün geldi: Rockstar Games, GTA 6’yı resmen duyurdu!

Oyun topluluğu GTA 6’nın gelişini heyecanla beklerken, yeni bölümün selefinin muazzam başarısını geride bırakıp bırakmayacağına dair spekülasyonlar var. GTA 5 Rockstar’ın kalıcı popülaritesi göz önüne alındığında, serinin bir sonraki versiyonu için yüksek beklentilerle karşı karşıya olduğu belirtiliyor. GTA 6’nın piyasaya sürülmesinin ardından GTA 5 satışlarında olası düşüşe rağmen Rockstar’ın başarılı oyunları yeniden ziyaret etme ve yeniden yayınlama geçmişine sahip olması, GTA 5’in kalıcı popülaritesinden yararlanmak için desteğin devam etme olasılığına da işaret ediyor.

Rockstar’ın GTA 6 duyurusu, daha fragman yayınlanmadan rekor kırdı

Oyun sektörü Grand Theft Auto destanının bir sonraki bölümünü sabırsızlıkla bekliyor ve GTA 6’nın resmi fragmanının yayınlanmasıyla birlikte hayranlar ikonik serinin geleceği için oldukça heyecanlı. Rockstar’ın görevi, yalnızca GTA 5’in mirasını sürdürmekle kalmayıp, aynı zamanda yenilikçi oynanışı ve Grand Theft Auto ismine layık ilgi çekici bir anlatımıyla oyuncuları büyüleyen bir oyun sunmak olacak. Ne düşünüyorsun? Lütfen niyetinizi bizimle yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Gerçek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu