Haber

Japonya’da erkeklerin kadın çalışanların göğüslerine dokunma özgürlüğüne sahip olduğu barlar

Japonya’da erkek müşterilerin iç çamaşırlarıyla çalışan kadınların göğüslerine dokunmasına izin verilen barlar tartışma konusu oldu. Oppai adı verilen barlar, kadınların göğüslerini okşayabildiği, erkeklerin ise paralarını bir fiyat karşılığında harcadıkları işletmelerdir. Üstelik skandallar bununla da bitmiyor. Barda hanımların bluzlarını bile çıkarmalarına izin veriliyor.

ÜLKENİN FARKLI BİR YÜZÜ VAR

Japonya çoğunlukla yüksek teknolojili şehirleri, mükemmel yemekleri, animeleri ve klasik tapınaklarıyla tanınır. Ancak ülkenin çoğumuzun bilmediği bir tarafı daha var gibi görünüyor. Turistler Studio Ghibli müzelerini, kedi kafelerini ve erişteleri ziyaret ederken, bazı yalnız erkekler yanlarına oturmak için para ödedikleri hanımların göğüslerini okşayabilecekleri türden bir yerde vakit geçiriyor.

SKANDAL UYGULAMAYA İZİN VERİLDİ

Bu barlar genellikle konukların kendileriyle sohbet eden, oyun oynayan, içki içen ve muhtemelen bir ücret karşılığında flört eden bayanlarla vakit geçirmelerine olanak tanır. Ancak bu barlar, beğenmeyeceğiniz formda birçok kulüpten daha ileri gidiyor. Çünkü burada tacize izin var. Çoğu zaman, bir barda veya striptiz kulübünde bir bayana dokunmak kapı eşiğine getirilmenize neden olur. Bununla birlikte, “Oppai” bar kelimesinin çevirisi genellikle “Göğüs dokunma çubuğu”na daha yakındır.

NEDENİ OLAN TARTIŞMALAR

Bu harika mekanlar, müşterilerine genç bayanlarla sohbet etme, flört etme, hatta öpme, göğüslerine dokunma ve hatta bluzlarını çıkarma fırsatı sunuyor. Ancak kadınlara belden aşağı dokunmak kesinlikle yasaktır. Ülke halkı, birden fazla yerde tacize izin verildiği gerekçesiyle uygulamaya tepki gösteriyor.

azdavayhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu