Haber

Konyaspor ve Kayserispor’dan açıklama: Devletimizin yanındayız

Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanan maçta taraftar kümesi ortada kaldı. “hükümetin istifası”sloganlar atarak tepki gösterdi.

26 Şubat’ta oynanan Beşiktaş – Antalyaspor maçında bir grup taraftar Beşiktaş tribünlerinden emsal teşkil eden sloganlar attı.

“Sonuna kadar devletin ve milletin yanındayız”

Bunun üzerine Kayserispor ve Konyaspor kulüpleri konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kayserispor yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kayserispor Kulübü ve Kayserispor camiası sonuna kadar devletinin ve milletinin yanındadır. İçinde bulunduğumuz bu felaket günlerinde milletimizin acısını paylaşırken, bu acıyı bildiğimiz kamuoyuna arz ediyor, yapılan kirli siyaseti ve yapılanları kınıyoruz. Bu acıyı vesile kılarak tribünlerde yapılmaya çalışılan aşağılamadır.”

“Yas gününde yas tutmak yerine çirkin bir siyaseti destekleyenleri en güçlü şekilde kınıyoruz”

Konyaspor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Selçuklu Dar-ül Mülkü Konya, Büyük Konyaspor camiası ve destekçileri dün, bugün ve yarın her zaman devletimizin yanındadır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde, işin aslını bilen 85 milyon Büyük Türk ailesinin yanındayız. depremzedelerimizin yaralarını saran devletimizin ve milletimizin acıları yerine çirkin bir siyasete destek verenleri en güçlü şekilde lanetlediğimizi tarihin ve milletin huzurunda ilan ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu