Ekonomi

Limak Vakfı 3 ünlü tenoru aynı sahnede ağırlıyor

Limak Vakfı tarafından 2017 yılında kurulan Limak Filarmoni Orkestrası, yeni yıl klasik müzik konserlerinde bu kez dünyaca ünlü 3 tenoru aynı sahnede ağırlıyor.

Limak Holding’ten yapılan açıklamaya göre holding, çeşitli sektörlerde 12 ülkeye yayılan ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra Limak Vakfı ile sosyal sorumluluk projeleri yürütmeye devam ediyor.

Vakıf tarafından 2017 yılında sanata destek amacıyla kurulan Limak Filarmoni Orkestrası, çoksesli müziği geniş kitlelerle buluşturma hedefine bu yıl da iki konserle devam ediyor.

Vakıf, 9 Ocak’ta CSO ADA Ankara’da ve 11 Ocak’ta Violent PSM İstanbul’da Murat Karahan, Rame Lahaj ve Marcelo Alvarez’in vereceği konserlerle müziği geniş kitlelerle buluşturmaya devam edecek.

Gelirinin bir kısmı Hayvanları, Doğayı ve İnsanları Koruma ve Yaşatma Derneği’ne (Haydiko) bağışlanacak olan konserlerin biletleri Biletix internet sitesinde satışa sunuluyor.

Yıllardır Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden tenor Murat Karahan ile günümüz operasının en hareketli ve aranan tenorları Rame Lahaj ve Marcelo Alvarez’in birlikte sahne alacağı iki konser müzikseverleri bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu