Haber

Ordu’da trafik denetimleri devam ediyor

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince trafikteki araç ve sürücülere yönelik yapılan kontroller sürüyor. Kontrollerde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsler ve modifiyeli araçlarda incelemelerde bulunuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri Ordu’da çeşitli noktalarda denetimlerini sürdürüyor. Gün içinde yaklaşık 10 ekiple farklı noktalarda gerçekleştirilen kontrollerde polis ekipleri, kontrol sırasında durdurdukları araçlardaki kişilerin kimliklerini kontrol ederek genel bilgi taraması (GBT) yapıyor. Ekipler, trafik kurallarına uymayan sürücüler hakkında cezai işlem uygularken, emniyet kemeri, abartılı egzoz, modifiyeli araçlar ve gerekli denetimleri de sağlıyor. Mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsler de kontrollerde denetlenirken, polis ekipleri kurallara uyan sürücülere teşekkür etti.

Vatandaş denetimlerden memnun

Trafik kontrollerinde durdurulan sürücüler, uygulamalardan memnun olduklarını belirterek, insanların can ve mal güvenliği için Türkiye’nin her noktasında bu kontrollerin yapılması gerektiğini söylediler. Sürücüler de denetimlerin artırılması gerektiğini söyledi. – ORDU

senpazar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu