Haber

QTerminals Antalya, “Toroslardan Akdeniz’e” projesiyle 400 öğrenciyi limanda ağırladı

QTerminals Antalya, Deniz Ticaret Odası (DTO) iş birliğiyle hayata geçirilen “Toroslardan Akdenize” projesi kapsamında Antalya’nın çeşitli okullarından öğrencileri ağırladı. QTerminals Antalya, limanı ziyaret eden yaklaşık 400 öğrenciye denizcilik bölümü hakkında bilgi verdi ve bölümle ilgili sorularını yanıtladı.

QTerminals Antalya ve DTO iş birliğinde yürütülen “Toroslardan Akdeniz’e” projesi kapsamında Antalya’daki 12 okuldan toplam 367 öğrenci ve 24 öğretmen limanda ağırlandı. Proje kapsamında QTerminals Antalya yöneticileri, 367 öğrenci; Denizcilik ve limanın günlük rutin işleri hakkında eğitici ve öğretici bilgiler verdi, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

“Toroslardan Akdenize” projesi kapsamında QTerminals Antalya Limanı; Aksu Boztepe Ortaokulu, Aksu Hacıaliler Ortaokulu, Döşemealtı Osman Ali Cingöz Ortaokulu, Döşemealtı Yukarı Karaman Perge Rotary Ortaokulu, Kepez 100. Yıl Ortaokulu, Kepez Başköy Ortaokulu, Kepez Ersoy Ortaokulu, Kepez Göçerler Ortaokulu, Kepez Hüseyin Ak Ortaokul, Kepez Ortaokulu, Kepez Süleyman Demirel Ortaokulu ve Kepez Varsak Şelale Ortaokulu öğrencileri ziyaret etti.

Öğrenciler, QTerminals Antalya Limanı’nda tam bir gün geçirdi

QTerminals Antalya yöneticileri, öğrencilere QTerminals Antalya Limanı’nın özellikleri ve limanda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi. Konteyner süreçlerini canlı olarak ekranlarda gösteren ve sistem üzerinden anlatan QTerminals Antalya yöneticileri, öğrencilere sahada uygulamalı eğitim de verdi. Yük gemileri, konteynerler ve elleçleme hakkında bilgi verilen öğrencilere daha sonra Başarı Belgesi, Konuşma ve Atatürk seti takdim edildi. 12 okuldan 367 öğrenci ve 24 öğretmenin ağırlandığı Toroslardan Akdenize projesi öğrencilerin ziyaretiyle tamamlandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu