Teknoloji

Sony’den İlginç Tasarımlı Spor Kulaklığı: Float Run

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, en çok spor tutkunlarının işine yarayacak yeni “yarı kablosuz kulaklık”ı tanıtıyor. Float Koşusu“Farklı bir tasarıma sahip olan kulaklık, sporcuların sıklıkla maruz kaldığı bir üründür. terleme ve düşme sorunutarihe geçecek gibi görünüyor.

Float Run ile ilgili yapılan açıklamalarda, kulaklığın onlarca kafa ve saç üzerinde test edildiği, hiçbirinin olmadığı belirtildi. düşmek yok ifade etti. Doğrudan kulak kanalına temas etmeyen kulaklık, bu özelliği sayesinde terleme sorununun da önüne geçiyor. öncedenoluyor.

Sony Float Run Tanıtımı

Egzersiz yaparken Sony Float Run çevredeki sesleri duymak istemek Tüketiciler için geliştirildi. Hem bu üretim amacı hem de kulaklığın tasarımı, Float Run’da aktif gürültü engelleme özelliğinin bulunmasının sebebidir. senin var olmadığını anlamak için yeterli. Peki kulaktan bu kadar uzağa yerleştirilen bir kulaklık nasıl performans gösterebilir?

Sony tarafından yapılan açıklamaya göre Float Run, ses kalitesinden ödün vermiyor. Şirket bu durumda 16mm Sürücülerle sağlandığını belirtir. Spor yaparken kulaklık hissi yankıları kaldırmak Şirket, ses kalitesi için özel bir çalışma yapıldığını söylüyor. Elbette kulaklığın ses kalitesini ölçmeden de edemiyoruz.

Kulaklığın diğer teknik özelliklerine baktığımızda ise fiziksel anahtarlarla donatılmış Görürüz. Bu fiziksel tuşlar, aramaları yanıtlamanıza, duraklatmanıza, müzik çalmanıza, ileri veya geri atlamanıza olanak tanır. Bluetooth 5.0 ilişki tabanına sahip olan ve IPX4 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olan kulaklık, tam dolu bir batarya ile donatılıyor. 10 saate kadar kullanımına izin verir. Float Run’ın USB Type-C ile şarj edildiğini ve toplam ağırlığının yalnızca 33 gramŞunu da belirtelim.

Sony’nin yeni kablosuz kulaklığı, $129.99 satınalınabilir. Eserin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği ise şu an için bilinmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu