Teknoloji

Super Mario RPG fiyatı Switch sahipleri için artık 15$ daha ucuz!

Walmart, Super Mario RPG severlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Popüler oyun şimdi 15 dolara düştü! Bu indirim sayesinde Mario’nun efsanevi macerasına atılmak için güzel bir fırsata sahipsiniz. İster kendiniz oynamak isteyin, ister sevdiğiniz birine ikram olarak düşünün, bu indirim teklifi her oyuncunun koleksiyonunda bulunması gereken bir oyunu erişilebilir kılıyor. Bilindiği gibi ülkemizde Nintendo oyunları TL yerine dolar üzerinden satılıyor. Bu durum kur farkından dolayı oyunların satın alınmasında zorluklara neden olabilir.

Walmart’ın Nintendo Switch kullanıcıları için kaçırılmayacak bir fırsatı var. Şu anda fiziksel Magnificent Mario RPG oyununda büyük bir indirim var. Oyunun fiyatı 59,99 dolardan 44,88 dolara düştü ve alıcıların cebinde 15,11 dolar kaldı. . Bu tür indirimler genel olarak belirli sayıda kişiyle sınırlı olduğundan fırsattan yararlanmak isteyenlerin hızlı davranmaları tavsiye ediliyor.

Switch sahiplerine müjde! Ultimate Mario RPG’nin fiyatı aniden 15$ düştü!

Switch sahipleri için Magnificent Mario RPG’nin fiyatı artık 15$ daha ucuz!

Super Mario RPG, SNES dönemini yakalayamayanlar için olağanüstü bir keşif fırsatı sunuyor ve bu fırsat sayesinde oyunun neden klasik bir eser olarak değerlendirildiğini herkes rahatlıkla anlayabiliyor. Oyun, mevcut sistemlerin sıradanlığını aşan ve Mario’nun en beklenmedik macerasının neden sevildiğini kanıtlayan, eskimeyen bir deneyim sunuyor. Ayrıca Nintendo Switch platformunda daha fazla oyun indirimi arayan kullanıcılar için bir tane satın alın ve Amazon’da The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ve Magnificent Mario Bros dahil olmak üzere %50 indirim daha kazanın. Ayrıca indirimler de mevcut. Wonder gibi oyunlarda fırsatlar.

Özellikle Super Mario Bros. Wonder için ilk indirim, fiyatı 50 dolara düşürerek oyun severlere cazip bir teklif sunuyor. Bu ve benzeri fırsatlar, oyun kütüphanenizi genişletmek için mükemmel bir fırsat yaratıyor. Bu fırsatlar sadece oyunlarla sınırlı değil; Amazon’daki indirimlere Blu-ray’ler, kitaplar ve daha fazlası da dahildir. İndirim bekleyenlerin ve oyun severlerin bu tekliflere göz atıp değerlendirmeleri, sevdikleri oyunları uygun fiyatlarla satın alma olasılığını artırıyor. Bu indirimlerle Nintendo Switch sahipleri hem klasik hem de yeni oyunlara erişim kazanarak oyun deneyimlerini genişletebilecekler.

oltu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu