Haber

Tekirdağ Vali Yardımcısı Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

Tekirdağ Vali Yardımcısı Kaan Peker, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Peker, yaptığı açıklamada birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının ağır bastığı Ramazan Bayramı’yla tanışmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Bayramların milli, insani ve dini değerlerin ve tüm güzelliklerin bir arada yaşandığı, sevgi, saygı ve hoşgörünün arttığı, toplumun tüm kesimlerinin kaynaştığı, paylaşma ve dayanışma günleri olduğunu belirten Peker, şunları kaydetti:

“6 Şubat’ta 11 ilimizi etkisi altına alan depremler nedeniyle hüzünlü bir Ramazan Bayramı yaşıyoruz. Depremlerden binlerce vatandaşımız etkilendi. Binlerce vatandaşımız evlerini terk etmek zorunda kaldı. Birçok ilimizde vatandaşlarımız ağırlanıyor. 14.937 depremzedemizi ilimizde ağırlıyoruz ve depremzedelerimizin acılarını dindirmek, yaralarını sarmak için milletimiz gereken çalışmaları yapıyor.

Bayramda depremzedelerimizi unutmayarak yanlarında olalım ve daha keyifli bir tatil geçirmelerine vesile olalım. Bayram döneminde siz Tekirdağlı hemşerilerimizin yurdumuzun tamamında olduğu gibi ilimizde de tatilini rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmeniz için ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

koprubasiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu