Haber

Türkiye – Sırbistan Voleybol Uluslar Ligi Maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Filenin Sultanları, Voleybol Uluslar Ligi’ndeki ikinci maçında Sırbistan ile karşı karşıya geliyor. Turnuvanın ilk maçında Güney Kore’yi 3-0 mağlup etmeyi başaran Milliler, Sırbistan’ı da 2’ye 2 yenmenin peşinde.

Güney Kore karşısında rahat galibiyet

FIVB Uluslar Ligi’nin ilk maçında Antalya’da Güney Kore ile karşılaşan Ay-Yıldızlar, rakibini 3-0’lık skorla yenmeyi başardı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta Filenin Sultanları set vermedi.

Karşılaşmaya etkili başlayan Türkiye ilk sette rakibini durdurmayı başardı ve seti 11 sayı farkla 25-14 kazandı. Asya temsilcisi ilk setin ardından ikinci sete de 4 sayılık farkla başladı. Ancak Miller farkı kapattı ve seti 25-17 kazandı. Son sete 2-0 önde giren Filenin Sultanları hata yapmayınca karşılaşmayı 3-0’lık skorla tamamladı.

Sırbistan ilk maçını kaybetti

Turnuvanın ilk maçında ABD ile karşı karşıya gelen Sırbistan, kıyasıya çekişmeli mücadelede mağlup olan taraf oldu. Sırbistan ilk seti 20-25, ikinci seti 25-19 ve üçüncü seti 25-25 kazanırken, dördüncü seti 21-25 kaybetti. Altın sette gülen taraf ABD 12-15 oldu.

Türkiye – Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye – Sırbistan maçı 1 Haziran Perşembe günü oynanacak. Saat 20:00’de başlayacak mücadele TRT SPOR YILDIZ ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu