Haber

CHP Artvin Belediye Başkanı Adayı Bilgehan Erdem’den seçim faaliyetlerine ilişkin açıklama

UĞUR İSTANBUL

CHP Artvin Belediye Başkan Adayı Bilgehan Fazilet ise, “Burada evi bile olmayıp iş bittikten sonra Ankara’ya gelip büyüklerinin yanında yaşayanlar, buradan ekmek alamazsınız. Bu sokakları bileceksiniz, bileceksiniz” dedi. Bu sokaklarda yürüyeceksiniz, derdimize dertleşeceksiniz, halimizle ilgileneceksiniz ve size ekmek yok, kusura bakmayın, “Bakmayın diyoruz” dedi.

CHP Artvin Belediye Başkanı Adayı Bilgehan Fazilet, dün vatandaşlarla birlikte Artvin Devlet Hastanesi önünden Halit Paşa Camisi önüne kadar yürüdü. oy çalışmalarına başladı. Burada konuşan CHP Artvin İl Lideri Orhan Atan, “Evet, değerli Cumhuriyet Halk Partili üyelerim, değerli Artvinli hemşerilerim hepinize hoş geldiniz. Geçtiğimiz hafta şehit olan 21 Türk askerimizi saygı ve sevgiyle anıyoruz. , mekanları cennet olsun. Dostlar, Atatürk, ‘Benim iki büyük mirasım var, biri Türkiye Cumhuriyeti’dir. Diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisi’dir’ dedi. “Atatürk’ün gençliği olarak biz, devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’ni kanımızla, canımızla, bilgimizle savunacağız” dedi.

“SENİN ÇOCUĞUN OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM”

Bilgehan Fazilet şunları söyledi:

“Ne mutlu ki ecdadımın, dedemin, canım annemin bıraktığı mirasın ve bayrağın mirasçısıyım ve ne mutlu bu toprakların yiğit genci Emin Özgün. Bu sokaklarda büyüdüm, bu sokaklarda çok çalıştım. Ne mutlu ki 28 yıldır güzelim.” Atasına, ülkesine, bayrağına, ülkesine sahip çıkan çocuklar yetiştirdim. Kimseye zengin fakir diye ayrımcılık yapmadığım için ne kadar mutluyum. Rahmetli babam dedi ki: ‘Oğlum, eğer erkek olacaksan, kimseye ayrımcılık yapmayacaksın, kimseye kötülük yapmayacaksın, paranı bozmayacaksın’, ben de öyle yapıyorum. Meydanlarda söyledim. Çoban bir dedenin, işçi bir babanın ve köylü bir annenin büyüttüğü bir çocuğum. 10, 20 yıl boyunca buradan köyüme belime kadar karlar içinde yürüdüm. Çobandım, boğa çobanıydım, çiftçiydim, sırtımda gübre taşıdım, bu topraklar öyle güzel bir toprak ki, kim olursan ol, haram yeme, yalan söyleme, cesur ol, genç ol, olur. Seni buraya ve en yüksek makama taşıyacağım. Senin çocuğun olmak benim için ne kadar mutlu.

“BURADA EVİ BİLE OLMAYANLAR SİZE EKMEK VERMEZ”

Şimdi birileri el ovuşturuyor, şu mu oldu, şu mu oldu, bir yerden alıp köşeye sıkıştırıp Cumhuriyet Halk Partisi’nden alabilir miyiz diye düşünüyorlar. Onlara buradan sesleniyorum; Vallahi kusura bakmayın öyle bir belediye başkanımız Demirhan abimiz var ki, borç içinde bıraktığınız belediyenin bugün kasasında 35 milyon var. Bu ülkenin 50 yıllık su sorununu çözdü, doğalgaz sorununu çözdü ve biz ilde saf su içiyoruz, sizin döneminizdeki çamurlu suyu da biliyoruz. Yapılan ama nereye gittiği bilinmeyen kavurma işlemini biliyoruz, bir günde 150 kilo beyaz peyniri hangi orduya yedirdiğinizi, kime yedirdiğinizi biliyoruz, resmi arabalarınızı, para kazandıran işinizi biliyoruz, bu da öyle. neden sana buradan ekmek yok. Neden olmasın kardeşim, biz Artvinliyiz, özümüz sevgi, sözümüz sevgi, bak Borçka’dan geldik, Yusufeli’den geldik, Ardanuç’tan geldik, Şavşat’tan geldik, buraya yerleştik artık kimliğimiz. Artvinliyiz, biz de Artvinliyiz. Burada yaşayacak yeri bile olmayan, iş bittikten sonra Ankara’ya kaçıp büyüklerinin yanında yaşayanlar, buradan ekmek alamazsınız. “Bu sokakları tanıyacaksınız, bu sokaklarda yürüyeceksiniz, kaygılarımızı dert edeceksiniz, durumlarımızla ilgileneceksiniz, biz de ‘Üzgünüm size ekmek yok’ diyoruz.

Kaynak: ANKA / Yerel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu