Haber

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan ‘Türkiye’de mafya yapılanması’ videosu! Not indirimi çok konuşuluyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Yayınlanan videoda Türkiye’de ve dünyada aranan mafya liderlerinin Türkiye’de yakalandığı haber görüntüleri yer aldı.

“ALLAH SANA BİN BELA VERSİN”

Görüntüler kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenirken Kılıçdaroğlu, “Mafya ve kara paraya dikkat çeken Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı” paylaşımında bulundu.


Kemal Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı videodan detaylar şöyle:

“Türkiye, son 10 yıldır Balkanlardan Türki Cumhuriyetlere uzanan bir suç makinesinin küflü dişlerinin buluşma noktasıdır. Ağustos 2013 Ali Gamidov, Ağustos 2016 Rövşan Caniyev, Ağustos 2020 Lotu Quli, Ekim 2022 Elnu Gasimov İçişleri Bakanı, bu isimler Avrupa’nın ve dünyanın en azılı katilleri ama Türkiye’de ne aradıklarını, nasıl kol kola dolaştıklarını, nasıl serbest bırakıldıklarını açıklayamıyor.

“TÜRKİYE SON 10 YILDA KÖTÜ BİR MAFYA FİLMİNE DÖNÜŞTÜ”

Sadece Azeriler mi? İki düşman Sırp mafya grubu da Avrupa’da 60 can aldıktan sonra yaşamak ve hesaplaşmak için Türkiye’yi seçiyor. Interpol tarafından aranmasına rağmen uzun yıllar Türkiye’de yaşayan Zeljko Bojanic. İki ay önce hedef olan ve İçişleri Bakanı’nın Balkanların en büyüğü dediği Jovan Vukotiç. Zindaşti siyasetçilerle fotoğraflandı. Polis katilleri, alışveriş merkezlerinde kavga eden mafya pislikleri, kara para aklayanlar, Türkiye’den uyuşturucu pazarlayanlar. Son 10 yılda Türkiye korkunç bir mafya sinemasının platosu haline geldi. Tek fark bu sinemada gerçek insanlar ölüyor. Gerçek aileler ateş altında. Nitekim günahsızın kanı dökülür. Yetkililer ise katillerle fotoğraf çektiriyor ya da kılını kıpırdatmadan bu korkunç sinemayı izlemeye devam ediyor.

EN DEĞERLİ MAFYA BAŞLARI TÜRKİYE’YE GELDİ

Öte yandan Kılıçdaroğlu, paylaştığı videonun son bölümünde Meclis’te yaptığı bir konuşmaya yer verdi. Kılıçdaroğlu, o anları kaydetti:

“Uyuşturucu parasını getirdiler, onlar da geldi. Ne yaptılar Türkiye’de at koşturdular. En önemli mafya liderleri Türkiye’ye geldi. Türkiye’de yaşadılar, Türkiye’de daire aldılar. Türkiye vatandaşlığına başvurdular.” Türkiye Cumhuriyeti Kocaları devlet, mafya pislikleri ve ben diyorum ki, “pis parası için çamaşır yıkayanların Allah belasını versin!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu