Haber

Galatasaraylı Cihan Emir Parlak hayatını kaybetti

Adıyaman’da enkazdan çıkarılan ancak iki bacağını da kaybeden ve bir süre Ankara’da tedavi altına alınan 12 yaşındaki Cihan Buyruk Parlak hayatını kaybetti. Galatasaray taraftarı Cihan; Muslera, Kerem Aktürkoğlu ve sarı-kırmızılıların lideri Dursun Özbek ile telefon görüşmesi yaptı. Eski futbolcu Tanju Çolak da Cihan’ı hastanede ziyaret ederek kendisine imzalı formayı hediye etti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde Adıyaman’da enkaz altında kalan ve 62. saatte kurtarılan Cihan Buyruk Parlak hayatını kaybetti. Ankara’da tedavi gören ancak iki bacağını da kaybeden Cihan Emir de Galatasaray taraftarıydı. Cihan, sarı-kırmızılı oyuncular Muslera ve Kerem Aktürkoğlu ile telefonda görüntülü görüştü. Galatasaray Lideri Dursun Özbek ile görüşen Cihan Buyruk, İstanbul’a gelip Fenerbahçe maçını tribünlerde izlemek istediğini söylerken, Dursun Özbek de Cihan’a, “Seni Fenerbahçe maçına götüreceğim, maç olacak. şampiyonluk maçı”

Tanju Çolak ziyaret etmişti

Türk futbol tarihinin en golcü futbolcusu Tanju Çolak da Cihan Buyruk Parlak’ı Ankara’da tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Cihan’a imzalı Galatasaray formasını veren Çolak, bunu Florya Metin Oktay Tesisleri’ne götürüp sarı-kırmızılı oyuncular ve Teknik Müdür Okan Buruk ile tanıştıracağının sözünü verdi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu