Haber

İddia: AK Parti Gençlik Kolları Başkanı karakolda şube müdürüne yumruk attı

Karaman’da AK Parti Karaman Gençlik Kolları İl Başkanı Kemal Toprak’ın dün gece İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ve Güvenlik Şube Müdürü Alparslan Yanar’ı yumrukladığı iddia edildi. Alparslan Yanar ve AKP Gençlik Kolları Lideri Kemal Toprak, birbirlerinden “dayak, cebir” ve “hakaret” suçlamasıyla şikayetçi oldu.

Karaman’ın yerel sitelerinden Karaman Ajansı’nın haberine göre olay, dün gece saat 01.00 sıralarında Çarşı Polis Karakolu’nda meydana geldi. Tezlere göre AK Parti Gençlik Kolları’nda görev yapan gençlerin seçim çalışmaları kapsamında sokaklardaki direklere etiket ve bayraklarını yapıştırdıklarını görenler, bunun yasak olduğunu söyleyerek polise haber verdi. İhbar üzerine ihbarda bulunan ihbarcılar ve gençler polis merkezine davet edildi.

Seçim kampanyasını yürüten gençlerin karakola davet edildiğini öğrenen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Avukat Kemal Toprak, polis merkezine geldi. Burada Kemal Toprak’ın henüz bilinmeyen bir nedenle Çevik Kuvvet ve Emniyet Şube Müdürü Alparslan Yanar’ı karakolun içine yumruklaması üzerine taraflar çatıştı. Kısa süreli arbedenin ardından karakoldaki polisler araya girdi.

Olayın ardından taraflar, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. AK Parti Gençlik Kolları Lideri Kemal Toprak, Emniyet Müdürü Alpaslan Yanar hakkında kendisine hakaret ettiğini, Alpaslan Yanar ise Kemal Toprak hakkında darp ve cebir iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı, polis merkezindeki güvenlik kameralarının incelenmek üzere koruma altına alınmasına karar verdi.

Soruşturma devam ediyor. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu