Haber

Abdullah Avcı: Son haftaların en baskın ve isabetli oyunumuzu oynadık

Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor, Hatayspor’u konuk etti. Akyazı Stadı’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

Trabzonspor’a galibiyet getiren goller; 49. dakikada Trezeguet, 77. dakikada Enis Bardhi gol attı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, galibiyet maçının ardından açıklamalarda bulundu.

“Son haftaların en baskın ve isabetli oyunumuzu oynadık”

Oynanan oyunun uygunluğuna değinen Avcı, şu ifadeleri kullandı:

Son haftalarda en dominant, gerçek oyunumuzu oynadık. Belki üst üste 4 maç kaybettik ama 3 tanesini koruyabilirdik diye düşünüyorum. Afrika Kupası, sakatlıklar ve transferler anlamında birçok eksiğimiz vardı ama hiçbir şikayetimiz olmadı. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Beşiktaş maçında iyi bir oyun sergiledik. Bu çocuklar oyunun her alanında iyiydiler. Bunun devamlılığını sağlamalıyız. Hatayspor’u tebrik ediyorum. Volkan Hoca’nın buradaki rolü çok değerli, olağanüstü işler yapıyorlar. Erce gayet yeterli bir performans sergiledi.

“Transfer sürecinde alternatif oyunculara büyük paralar ödemek istemedik”

Transfer dönemine ilişkin konuşan Avcı, şunları söyledi:

Thomas Meunier’in doğru transfer olup olmadığı tartışılmamalı. Bardhi adına çok mutluyum. Talipleri olmasına rağmen burada kalıp takıma yardım etmek istiyordu. Trabzonspor’a yabancı değilim, nasıl bir oyun istediklerini biliyorum. Bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllara hazırlanıyoruz. Transfer sürecinde alternatif oyunculara büyük paralar ödemek istemedik. Bu süreci bu şekilde geçireceğiz. Çok kıymetli, Pepe ve onuachu nasıl gelecek? Yaklaşık bir aydır maç oynamıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu