Teknoloji

Samsung Galaxy Fit 3 Lansmandan Önce Sızdırıldı

Samsung Galaxy Fit 3 isimli yeni model, lansman öncesi bir sızıntıyla gündemde. Modelin kutusu, fiyatı ve tasarımları görüntülendi.

Samsung, giyilebilir aksesuarlarının 3. nesli Galaxy Fit’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni modellerde yer alabilecek özellikleri merak ederken şu ana kadar pek çok detay ön plana çıktı. Son sızıntılarda Samsung Galaxy Fit 3’ün kullanım kılavuzunun bir bölümü v tasarımında yer aldı.

Samsung Galaxy Fit 3 Neler Sunacak?

Galaxy Fit 3 dikdörtgen bir dokunmatik ekran kullanacak. Hassas sağlık takibi yapabilen cihazda, bu ölçümlerin yapılabilmesi için optik kalp atış hızı sensörü gibi bir sensör yer alacak. Üstelik bu cihaz, kandaki oksijen seviyesini de hızlı bir şekilde ölçebilecek. Beyaz ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak cihazda kalp atış hızı sensörünün yanı sıra uyku takibi, ışık sensörü, düşme algılama ve 100 spor modu yer alacak. Tek şarjla 13 gün kullanım sağlayacak cihazda müzik ve kamera kontrolü, bildirimler gibi kullanışlı özellikler yer alacak.

Samsung Galaxy Fit 3 Lansmandan Önce Sızdırıldı

Kolayca takılıp çıkarılabilen askılar da yeni modellerin diğer popüler özellikleri arasında yer alacak. Samsung Galaxy Fit 3’ün teknik özelliklerinde IP68 sertifikası öne çıkıyor. Yeni modeldeki 5 ATM suya dayanıklılık, yeni modeli önceki seriye göre daha güçlü kılıyor.

Samsung Galaxy Fit 3 ne zaman tanıtılacak?

Samsung, yeni modeli konusunda sessiz kalmaya devam ediyor. Yeni modelin tahmini lansman tarihleri ​​26 Şubat – 29 Şubat arası. Sızıntılara göre home butonu saatin sağ tarafında yer alacak.

haber-arpacay.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu