Haber

Kayseri Büyükşehir’den 612 kursiyer personel

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı ve Kayseri Meslek Merkezi ile entegre Kayseri Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı ile uyum içinde yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Özkan ile İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın ve ERU öğrencileri katıldı.

Programda Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, yerel istihdamın temeli olan Kayseri Meslek Merkezi hakkında öğrenci ve katılımcılara bilgi verdi.

Öztürk, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da tüm öğrencilere selamlarını ileterek, daha fazla öğrencinin staj sorununu çözmek için Ulusal Staj Programı çalışmalarında başarılar diledi.

KAYSERİ MESLEK MERKEZİ TANITILDI

İş arayanla patronu buluşturarak istihdama katkı sağlayan, üniversite ve iş dünyasının paydaş olduğu Kayseri Meslek Merkezi’nin tanıtıldığı programda, Ulusal Staj Programı hakkında detaylı sunum yapıldı. Ulusal Staj Programına katkı, öğrencilerin sistem kullanımı ve sigortalılık süreçleri, okulları ile yazışmaları, öğrencilere ödenecek staj ücreti ve öğrencilere gönderilecek tekliflerin uygulanması ele alındı.

Öte yandan Önder Dr. Memduh Büyükkılıç liderliğinde yürüttüğü proje ve uygulamalarla öğrencilerin her zaman yanında olan genç ve öğrenci dostu Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı’na da katkı sağlamayı planlayacak. 2023 yılında 612 stajyer öğrenci alımı yaparak Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin

Programın sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk’e plaket takdim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu