Yaşam

Kısmi Felç Nedeniyle Hastaneye Kaldırılan Popstar Mehtap’tan Müjde

Türkiye’nin en popüler ses yarışmalarından Popstar Alaturka ile adından söz ettiren Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırıldı. Müzisyen, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy gibi isimlerin komite başkanlığında yer aldığı, Türkiye’nin en çok izlenen müzik yarışmalarından biri olan Popstar Alaturka programında adını altın harflerle yazdıran Mehtap Yılmaz, Katıldığı yılın şampiyonu olan sporcu, pıhtı nedeniyle kısmi felç geçirdi.

Acı haber hem sanat camiasında hem de hayranlarında büyük üzüntü yarattı.

Yoğun bakıma kaldırılan müzisyenden iki gün sonra müjdeli haber geldi. Yılmaz, Instagram hesabından paylaşım yaparak sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

Popstar, paylaşımında şunları yazdı: “Canlarım. Dualarınızı kabul etti. Rabbim benim için bir mucize yarattı ve ben hayattayım. Mesajlarınızı tek tek okudum. Binlerce kez teşekkür ederim. İyi ki varsınız.” Ben de daha iyiyim. Zor bir durumdan kurtuldum. Allah’a şükür.” “Sorun değil, şimdi odama gitti. Seni çok seviyorum. Canımsın” diye yazdı.

mecitozu-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu