Teknoloji

Yu-Gi-Oh! Legendary Collection: Collectible Card Game için 25th Anniversary Edition yayınlandı

 
Konami Digital Entertainment BV (KONAMI) bugün Yu-Gi-Oh! COLLECTION CARD GAME (TCG) için Legendary Collection: 25th Anniversary Edition’ın çıktığını duyurdu.
 
Daha önce yayınlanan ilk Efsanevi Koleksiyon, Yu-Gi-Oh! TCG için şimdiye kadar piyasaya sürülen en ikonik koleksiyon setlerinden biriydi. Şimdi bu set, kart oyununun süper yıl dönümü için Legendary Collection: 25th Anniversary Edition olarak küllerinden yeniden doğuyor. Sadece bu da değil – yeni set, Yu-Gi-Oh! TCG’ye yeni, çok özel bir nadirlik getiriyor.
 
Legendary Collection: 25th Anniversary Edition, oyunun 25. yıl dönümünün bir parçası olarak Yu-Gi-Oh TCG’nin ilk döngülerinden en ünlü ve sevilen 6 Booster Pack’i içeriyor. Bunlar, Legend of Blue Eyes White Dragon, Metal Raiders, Spell Ruler, Pharaoh’s Servant, Dark Crisis ve Invasion of Chaos’u içerir.
 
 
 
Ayrıca en çok talep edilen ve aranan unique Egypt God kartlarının promosyonları olan 6 adet Ultra Rare çeşidi de sette oyuncuları bekliyor. Bunlar İşkenceci Dikilitaş, Slifer the Sky Dragon, The Winged Dragon of Ra, Blue-Eyes White Dragon, Dark Magician ve Red-Eyes Black Dragon gibi efsanevi kartlardır.
 
Legendary Collection: 25th Anniversary Edition ayrıca bir bonus 7th Card içerir. Bu 7. kart, 25. yıl dönümü için özel olarak oluşturulmuş orijinal bir nadirliktir: ​Quarter Century Secret Rare.
 

Her Legendary Collection: 25th Anniversary Edition seti, yukarıdaki 6 karttan birinin Quarter Century Secret Rare versiyonunu içerir. Böylece Düellocular, kutlamalar kapsamında kendilerini bekleyen heyecanlı sürprizler hakkında fikir sahibi olacaklar.

Daha fazla bilgi için: https://www.yugioh-card.com/eu/product/legendary-collection-25th-anniversary-edition/
 
basın bülteni

avanosajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu