Haber

Marmara Üniversitesi 47 Sözleşmeli Personel Alacak! Nasıl Başvuru Yapılır?

Marmara Üniversitesi 47 kontratlı işçi alımı yapacağını duyurdu. Müracaatlar 24 Kasım-8 Aralık tarihleri ortasında alınacak. Pekala nasıl müracaat yapılır? Koşullar nelerdir? İşte ayrıntılar.

Başvuru Detayları

Marmara Üniversitesi kontratlı memur alımı 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. Unsurunun B Fıkrasına nazaran yapılacak. İlana ilgili kısımlardan mezun bireyler başvurabilecek. Lisans ve ön lisans mezunlarına farklı takımlar açılacak. Takımlar ise şu biçimde olacak:

  • Lisans Mezunu: 1 mühendis, 11 ofis personeli

  • Ön Lisans Mezunu: 9 ofis işçisi, 20 muhafaza ve güvenlik vazifelisi, 6 tekniker 

Alımlarda 2022 KPSS (B) kümesi puan sırası temel alınacak. Ön Lisans mezunlarının P93 puan çeşidinden, lisans mezunlarının ise P3 puan cinsinden en az 50 puan almış olması gerekiyor. 

Başvuru detaylarına https://pdb.marmara.edu.tr/notice/sozlesmeli-personel-ilani adresinden direkt ulaşabilirsiniz.

Nereden Müracaat Yapılır?

Başvurular yalnızca elektronik ortamdan yapılıyor. Başvurmak isteyen adaylar 8 Aralık tarihine kadar müracaat yapabilirler. 

https://persis.marmara.edu.tr adresinden iş ilanına müracaat yapabilirsiniz. Müracaat yapmak için sisteme üye girişi yapmak gerekiyor. Şayet üyeliğiniz yoksa ‘üye değil misiniz?’ butonuna tıklayarak üyelik oluşturabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra gerekli adımları takip ederek iş ilanına müracaat yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu