Teknoloji

Room Escape Game Escape Academy İçin Yeni DLC Geliyor

 
iam8bit tarafından yayınlanan, Skybound Games tarafından geliştirilen ve Coin Crew Games tarafından geliştirilen odadan kaçış bulmaca oyunu Escape Academy’nin ikinci indirilebilir içeriği (DLC) geliyor. Escape from the Past adlı yeni DLC’nin 19 Haziran’da oyunculara sunulması bekleniyor. Escape Academy Season Pass’in bir parçası olarak yeni genişletme paketini de satın alabilirsiniz.
 
Yeni genişletme paketi ile daha fazla bulmaca içeriğine erişebilirsiniz
 
 
 
Escape from the Past paketiyle birlikte oyuncular, popüler Escape Room formatına yeni bir yaklaşım getirebilir. Suç temalı bir gizemi çözmek için çıkacağımız bu macerada beş yeni bölüm var. Genişletmede, akademi öğrencileri Sandra Solange ve Eel Barnes’a katılıp Müdürün ölmesini isteyen korkunç bir adamın maskesini düşürme görevini üstlenebiliriz.
 
Genişletme paketindeki bir Akademi spor etkinliğinde bir kaza meydana gelir. Bu kazanın ardından Sandra ve Eel, katilin kim olduğunu öğrenmek ve okulu bu durumdan kurtarmak için zanlıları sorgulamaya başlar. Bu bağlamda, çeşitli roller üstleniyor ve her bir öğretim üyesini araştırmaktan sorumlu oluyoruz.
 
İlginç içerikleriyle yeni genişleme paketinin bizler için keyifli bir deneyimin kapısını aralayacağını umuyoruz.
 
Escape Academy ise şu anda Steam ve Epic Games Store üzerinden PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için mevcut. Temel oyunu ve tüm indirilebilir içeriği içeren Tam Sürüm, bu sonbaharda Switch konsollarına gelecek.
 
Escape Academy – Escape from the Past DLC duyuru fragmanı
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu