Haber

AK Parti’nin İlçe ve Belde Belediye Başkanı Adayları Kütahya’da Tanıtıldı

AK Parti’nin Kütahya’daki ilçe ve belde belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı.

Yeni Kapalı Spor Salonu’ndaki tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti MKYK üyesi Erkan Güral ve eski tarım ve orman bakanı Veysel Eroğlu da katıldı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Kütahya’yı 12 ilçesi, merkezi ve 15 ilçesiyle Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğiz.”

Örsay, “İnşallah 31 Mart’ta Kütahya’mız yeni bir destan yazacaktır. Nasıl ki 14 Mayıs’ta AK Parti Türkiye’de en çok oy alan 10’uncu il olduysa, Ege Bölgesi’nde de bir önceki dönemi nasıl kaybettiyse 14 Mayıs’ta da Türkiye’nin en çok oyu alan 10’uncu ili oldu. 28 Mayıs.” Afyon’dan yine birincilik alırsa 31 Mart’taki bu seçimde yeni bir destan yazacaktır. Bu amaçla çalışmalarımızı bitirdiğimiz andan itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla gece gündüz sahada yer aldık. 28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Ertesi gün İl Başkanımızın talimatıyla 28 Mayıs akşamı il teşkilatımız başladı. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe teşkilatlarımız olarak çalışmalarımıza devam ettik. ertesi gün seçim olsa ve inanıyorum ki 31 Mart’ta tüm bu çalışmaların meyvesini alacağız. Bugün 1606 sandıkımızın her birinde asil ve yedek sandık üyelerimizle 6 bin 500 kişi hazır bulunuyor. gözlemciler. Umarım. Bu hafta hem il, 12 ilçe, 15 beldede belirlenen belediye başkanlarımız, 610 belediye meclis üyemiz ve 37 belediye meclis üyemiz ile Kütahya’yı kapı kapı gezmeye, tüm kapıları çalmaya, tüm gönüllere girmeye hazırız. İl genel meclisi adayları inşaAllah. AK Parti, 22 yıllık iktidarında, “ben”, “sen”, “şu” demeden, milletin geleceğini değerlendirerek, kendisine verilen her görevi üstlenmeye hazır adamlarıyla bugün ayaktadır ve ayakta olmaya devam edecektir. bayrak yarışı yaklaşımında sorun. Bu kez bazı belediye başkanlarımızla bayrak alışverişinde bulunuyoruz. Sizlerin huzurunda buraya büyük bir olgunlukla gelen Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e, Şaphane Belediye Başkanı Rasim Taşhan’a, Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay’a, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer’e teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bu seçim boyunca görevini sürdüren, yapmayan tüm belediye başkanlarımızla el ele, gönülden hedefimize koşacağız. Bu konuda hiç şüphemiz yok. Bugün gelip bize hiçbir şüphemizin olmaması gerektiğini gösterdiler. İnşallah hep birlikte olacağız, büyük olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Kütahya olacağız. “Kütahya’yı 12 ilçesi, merkezi ve 15 ilçesiyle Tayyip Erdoğan’a armağan edeceğiz” dedi.

“Bizler sevgiye yol açmaya adayız”

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, “İnşallah aday olan arkadaşlarımız 31 Mart’ta belediyeleri AK Parti bayrağıyla teslim alabilecekler” dedi.

Saraçoğlu, “Elhamdülillah, 22 yıl önce çıktığımız bu yolda, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 17 seçimi birincilikle tamamladık. Önümüzde önemli bir seçim olduğunu hep birlikte biliyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini geride bıraktık. Umarım bir sonraki seçimde az önce sıraladığım 12 seçimi de kazanabiliriz. İlçemizi, 15 ilçemizi ve ilçemizi gerçekleştirerek Kütahya’dan Recep Tayyip Erdoğan’a sevgimizi sunacağız. Kütahya merkez AK Parti belediyesinde AK Parti bayrağı. Kendisine ikram edeceğiz inşaAllah. Bugün burada bu yürüyüşe başlıyoruz. Cumhurbaşkanımız bize her zaman şunu tavsiye etti. Yollar, hastaneler yapabilirsiniz. , tesisler ama siz hemşerilerimize gönül yolu yapmalısınız. Biz gönül yolunu yapmaya adayız. 2014-2019 Belediye Başkanlığı döneminde Bakanımızın görev yaptığı Orman Bakanlığı’nda Kütahya ile ilgili ne proje gerçekleştirdiysek, , hepsini yerine getirdi. Değerli Bakanlarımıza tüm Kütahya adına teşekkür ediyorum. Bugün burada aday tanıtım toplantısını yapıyoruz. Umarım çıktığımız bu yolda Allah bizlere yardım eder. Umarım aday olan arkadaşlarımız 31 Mart’ta AK Parti bayrağıyla belediyeleri devralabilirler. “Bu yürüyüşte, tüm teşkilatımızla, tüm vatandaşlarımızla, üyelerimizle, el sıkışmadan, kapı çalmadan, Allah’ın izniyle hep birlikte bunu başaracağız” dedi.

Konuşmaların sonunda AK Parti’nin il, ilçe ve belde belediye başkan adayları tek tek sahneye çağrılarak katılımcılara tanıtıldı.

Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. – KÜTAHYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu